Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald cu privire la Brexit

Reacții la cald cu privire la Brexit

Zoom

Cristian Borcea (tată universal): “Susțin pe deplin retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană. E important să știi cînd să intri, dar e și mai important să știi cînd să te retragi. Dacă cineva mi-ar fi spus asta la timp, poate în momentul de față aveam cu 33-34 de copii mai puțin.”

Liviu Dragnea (președinte PSD): “Nu înțeleg ce-i cu negocierile astea. Ce e de negociat? Ieși dracu’ afară! Io te-am făcut, io te omor! Așa ar trebui să le zică la engleji! Că dacă te porți frumos cu omul și încerci să-i faci un bine, dup-aia ți se urcă în cap și te închide afară din Guvern… ăăăă… din Europa.”

Cristian Boureanu (pasager recalcitrant): “Experiența ultimelor zile m-a învățat că nu-i bine să ieși afară. Orice ai face, nu ieși! Stai înăuntru, blochează ușile de la mașină și nu-i privi în ochi. Nenorociții ăștia sînt în stare de orice ca să-ți facă exit la dinți.”

Gheorghe Funar (conspiraționist): “Să nu uităm că dacii au fondat Marea Britanie, dar în același timp dacii au fondat și Europa. Deci nu putem să vorbim cu adevărat de o despărțire, ci mai degrabă de o mică ceartă. Apropo, și cearta a fost inventată tot de daci.”

Gigi Becali (patron la FCSB): “Ei vor să iasă din UE, dar să vedem dacă-i lasă. Că s-ar putea să iasă din UE și să rămînă fără nume, fără siglă și fără palmares. Păi, îți mai convine ție, Marea Britanie, să ieși din UE dacă pierzi toate titlurile cîștigate? Nu cred că le convine să se șteargă din istoria lor toate războaiele și toate coloniile pe care le-au avut. Parcă văd că peste un an o să scrie pe hartă nu Marea Britanie, ci FCMB. Cum? De la ce e FC? De la nimic, sînt niște litere din alfabet, cum ar veni.”

Nicușor Dan (politician indecis): “Momentan, USR nu are o poziție clară față de Brexit pentru că nu vrem să luăm partea nimănui. Fiecare spune ce-i dictează conștiința. Așa mi se pare normal. Cine nu procedează la fel, înseamnă că e homosexual și homosexualii n-au drepturi, pentru că trăiesc în păcat. Huooooo!”

Gabriela Firea (primăriță): “Cu ocazia Brexitului, vreau să îmbrac Bucureștiul în haine de sărbătoare. Am pregătit deja niște decorațiuni speciale: figurine cu Regina, cu Prințul Charles, cu țăranul cu Maserati. Sper că bucureștenii vor veni în număr mare la tîrgul de Brexit, organizat în Piața Constituției. Măcar cei mici, care au sufletul curat și se pot bucura, nedîndu-și seama de tot kitsch-ul.”

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.