Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald cu privire la informația că Elena Udrea e în Costa Rica, însărcinată cu gemeni

Reacții la cald cu privire la informația că Elena Udrea e în Costa Rica, însărcinată cu gemeni

Zoom

Ion Cristoiu (titan al presei): „De unde e însărcinată cu gemeni? Asta mă intrigă pe mine. Am lucrat în presă în anii ’90, cînd auzeai tot felul de grozăvii, și așa ceva n-am pomenit. Cunosc sute de femei, poate chiar zeci. Nici una n-a rămas însărcinată cu gemeni. Ceva nu se leagă aici și organele abilitate trebuie să investigheze implicarea binomului. De altfel, mi se pare o operațiune pe față: «gemeni» înseamnă doi copii, «bi» vine de la latinescul «doi», deci intruziunea serviciilor este clară.”

Traian Băsescu (fost președinte): „Oameni buni, să ai doi copii e cea mai mare bucurie a unui om. Să afli că nu-s ai tăi e însă o bucurie și mai mare. Felicitări, Elena, ți-am zis că într-o zi o să-ți folosească experiența aia de a căra ființe fragile în brațe și de a le șterge la gură după ce-au dat la boboci.”

Gheorghe Hagi (glorie): „Pe vremea mea, dacă o femeie făcea un copil, soțul ei trebuia să intre pe teren și să marcheze, și după ce marca trebuia să miște din brațe ca și cum ar fi legănat un copil. Dar nu era nici un copil acolo. Era un copil închipuit. Nu știu cum se procedează la gemeni. Bănuiesc că trebuie să marchezi două goluri. Dar vă zic, io sînt mai de modă veche, pe vremea noastră toți soții erau fotbaliști și marcau goluri. În ziua de azi e mai greu să marchezi dacă ești avocat sau învățător.”

Cristian Borcea (tată): „Doar doi? Ce amatorism!”

Klaus Iohannis (actual fost președinte): „Mă surprinde doamna Udrea. O respectam mai mult ca femeie de afaceri, dar se pare că în ultima vreme s-a înmuiat. Toată lumea știe că ori faci afaceri, ori faci copii, nu poți să le faci pe amîndouă. Totuși, o felicit pentru gusturile pe care le are în materie de vacanțe exotice.”

Liviu Dragnea ( PSD): „Să-i dea Dumnezeu sănătate. E foarte bine că face doi odată. De-abia nu se plictisesc și, cînd se fac mai mari, e mult mai ușor să-ți treci firmele pe numele amîndurora. Vorba aia: niciodată să nu-ți ții ouăle într-un singur coș. Dacă-l prind pe unul, măcar îl ai pe ălălalt.”

(6013 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.