Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald cu privire la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Reacții la cald cu privire la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Zoom

Tudorel Toader (ministrul Justiției): “Avem niște sporturi de iarnă – unii spun că sînt bune, alții spun că sînt rele. Sporturile de iarnă trebuie să fie egale pentru toți, trebuie să fie în slujba cetățeanului pasionat de sporturi, trebuie să fie bune, nu și rele. Nimeni nu este mai presus de legea olimpică. Sporturile bune nu le justifică pe cele rele. Trebuie să dezvoltăm sporturile bune și să eliminăm sporturile rele”.

Klaus Iohannis (președintele României): “Am privit cu atenție și îngrijorare această ediție a Jocurilor Olimpice și pot să vă spun că mi-au plăcut foarte mult. Mi-au adus aminte de vremurile bune din tinerețe în care coboram cu bobul la vale sau mă dădeam cu placa pe balustradele de la scări. Nu se compară însă cu schiul nautic dintr-o destinație exotică unde sînt în al șaselea concediu pe anul respectiv.”

Gabriela Firea (primar al Capitalei): “Festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă a fost extraordinară. M-a inspirat foarte mult să fac același lucru cu școlile din București pe toată perioada gerului. Dacă ei au trebuit să închidă Olimpiada din cauza iernii, de ce să nu putem s-o facem și noi?”

Lucian Mîndruță (majoretă de Facebook): „Statele Unite abia pe locul 4 în clasamentul final! Asta mi se pare nesimțire crasă și tupeu de borfaș din partea organizatorilor sud-coreeni. Cine v-a adus stabilitate în zonă, nenorociților?! Cine v-a exportat democrație, lepre nerecunoscătoare ce sînteți? Așa răsplătiți mîna care v-a hrănit? Sau mai bine recunoașteți c-ați dat mîna cu ticăloșii din nord, cu URSS și cu PSD-ul ca să încercați să umiliți o națiune mîndră. N-o să reușiți niciodată, bolșevicilor democrați! O să avem mereu curling-ul!”

Ion Cristoiu (legendă a presei): „De unde au avut atîta apă s-o înghețe ca să facă zăpadă și gheață? Eu asta vreau să știu. Mi se pare suspect. Nu exclud implicarea binomului.”

Dan Negru (gazdă Revelion): „Băgați-vă medaliile în fund! Dacă aș posta imagini de la «Olimpiada» asta, FB mi-ar dezactiva contul. Femei și bărbați îmbrăcați în costume mulate care participă împreună la aceleași probe? Asta nu e Olimpiadă! E Sodoma și Gomora pe gheață! Orice faceți n-o să aibă succesul emisiunii mele în care o blondă mănîncă înghețată de pe jos în timp ce un chel se pîrțîie imnul! Băgați-vă medaliile în fund!”

(6013 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.