Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald cu privire la mașina lansată de Elon Musk în spațiu

Reacții la cald cu privire la mașina lansată de Elon Musk în spațiu

Zoom

Liviu Dragnea (președinte PSD): “Am văzut mașina. Era o mașină frumoasă. O mașină roșie. Iată, oameni buni, în ce hal a ajuns Justiția din România! Cetățeni nevinovați au ajuns să plece cu mașina în spațiu de frica DNA. E normal? Nu-i normal, mai ales că nu știu exact ce acorduri de extrădare avem cu spațiul.”

Klaus Iohannis (președintele României): “Urmăresc cu emoție și îngrijorare această trimitere a lui Dumitru Prunariu în spațiu. Un eveniment important petrecut astăzi, la doar cîțiva ani după ce Statele Unite ale Americii au reușit să trimită un om pe Lună.”

Grațiela Drăghici (președinte ANES): “Mi se pare un gest profund misogin. Mașina e o reprezentare masculină, o reprezentare clasică a societății conduse de bărbați în care trăim. Dacă domnul Musk vrea să-și îndrepte greșeala, să trimită imediat și un motostivuitor în spațiu.”

Ion Țiriac (cel mai bogat român): “Am cumpărat acest spațiu cosmic acum cîțiva ani de la un om de afaceri chinez. Practic, mașina aceea a intrat pe proprietatea mea. Îi mulțumesc lui Elon Musk pentru cadoul lui generos.”

Gabriela Firea (primar general): “Aș vrea să-l felicit pe această cale pe domnul Musk pentru că a ales să se alăture programului nostru «Bucureștiul fără mașini», cu prima ocazie promit să-i trimit un voucher de 500 de lei pentru o bicicletă, pe care sper c-o va trimite tot în spațiu.”

Dacian Cioloș (fost prim-ministru): “Da, sigur că am fost în spațiu. Recomand oricărui prim-ministru să meargă măcar o dată în spațiu. Se vede foarte bine Pămîntul de-acolo și mai ales corupția din România. Singura diferență e că eu nu mi-am permis să merg cu mașina, eu am mers la economy class.

Petre Daea (ministrul Agriculturii): “Să nu uităm că oaia a fost primul explorator spațial. S-au trimis foarte multe oi în spațiu. De ce credeți că au trimis-o rușii pe Laika în cosmos? Ca să mai adune din ele. Mi-aș dori ca România să aibă o turmă permanentă pe orbită, dar nu știu dacă visul meu se mai poate realiza acum, că am auzit că sînt și mașini. N-aș vrea ca mașinile astea să-mi calce vreo mioară. Sînt foarte sensibile.”

Patriarhul Daniel: “E destul de egoist din partea domnului Musk să trimită în ceruri o mașină atît de ieftină. Poate dumnealui nu știe cum stau rînduielile bisericești, dar la noi, la creștini, sub cinci sute de mii de coco e trotinetă.”

Dan Diaconescu: “Domnule Musk, ce aveți de ascuns? Ce ascundeți în portbagajul mașinii? Nu cumva este un cadavru? Domnule Musk, aș vrea să-mi răspundeți ce-ați făcut atunci cînd v-ați oprit între Rucăr și Bran ca să vă faceți nevoile.”

(6013 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.