Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald despre festivalul Untold de la Cluj

Reacții la cald despre festivalul Untold de la Cluj

Zoom

Liviu Dragnea (PSD): “O manifestare imorală, indecentă și ilegală, mai mult ca sigur sponsorizată de Soros. Oamenii ar trebui să se odihnească noaptea ca să meargă a doua zi la serviciu, nu să stea pe străzi. Îmi aduce aminte de marile adunări comuniste de pe stadioane din vremea lui Victor Ponta.”

Traian Băsescu (PMP): “Oameni buni, treziți-vă! Am ajuns la noi în țară să fim forțați de străini să cumpărăm alcool doar cu brățări și cipuri. Nu este normal!”

Patriarhul Daniel: “Astfel de evenimente lumești țin să ne reamintească de fiecare dată că Satana nu doarme. Nu doarme din cauza zgomotului de la Untold. Pe bune, am trecut pe-acolo și de-abia mă auzeam gîndindu-mă la bani.”

Gheorghe Hagi (Viitorul): “Mi-a plăcut Armin Van Buuren, dar mai mult mi-a plăcut Marco Van Basten.”

Emil Boc (primar, Cluj): “Multă lume spune că acest festival face rău Clujului. Crește aglomerația. Nu mai ai loc de oameni pe stradă. Ce pot să vă spun este că nu e adevărat. După a treia zi de mers pe picioroange, ca să pot vedea peste capetele oamenilor, m-am obișnuit și, de la altitudinea de 1,73 m, orașul nu mi s-a părut deloc mai aglomerat.”

Cristian Pomohaci (preot/cîntăreț de muzică populară): “Uai, ce de tineri frumoși! Uai, ce de ciocane! Uai! Uai! Uai!”

Nicușor Dan: “USR este un partid progresist care încurajează orice manifestare progresistă a tinerilor frumoși. Mai puțin cele la care se face sex în public. Sau cele la care tinerii se simt bine din bani publici. Sau cele la care nimeni nu se concentrează pe lupta anticorupție.”

Gabriela Firea (primar, București): “Ce se întîmplă la Cluj mi se pare o bătaie de joc și o risipă din banul public. Stadioanele de fotbal nu sînt construite ca să adăpostească concerte de muzică satanistă. Stadioanele de fotbal sînt făcute doar pentru concerte de muzică populară, singura muzică pe placul românilor adevărați cu frică de Dumnezeu. Nici nu e de mirare că Voluntariul e peste Cluj.”

(5992 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.