Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald după cel mai recent test nuclear al Coreei de Nord

Reacții la cald după cel mai recent test nuclear al Coreei de Nord

Zoom

Cristian Tudor Popescu (expert): Așa cum se întîmplă de obicei cînd un omuleț scîrbos și meschin amenință stilul nostru de viață și turneele viitoare de tenis, tot cinematografia ne salvează. Urmînd exemplul lui Indiana Jones, în pelicula “Indiana Jones și Regatul Craniilor de Cristal”, am hotărît să achiziționez un frigider Arctic de culoare albă și să mă ascund în interiorul lui în cazul unui atac nuclear.

Victor Ponta (doctor): Am fost înșelat de Liviu Dragnea în timp ce îl înșelam și speram să înșelăm împreună. Sigur, un atac nuclear de amploare m-ar deranja destul de tare, pe de altă parte aș trăi cu satisfacția că dispare județul Teleorman de pe hartă. Nu știu ce să zic, mă încearcă niște sentimente contradictorii.

Gheorghe Hagi (orator): Coreea dacă bombă, deranj mare, a demonstrat la oricine. Viitorul nu moare. Mulțe șanse, așa și-așa șanse, puține șanse de supraviețuire. Nu mori, nu trăiești. Destinul ți-l faci singur dacă te-ajută cineva.

Ion Cristoiu (conspiraționist cu vestă): M-a uitat cu atenție la testul nuclear al Coreei de Nord. Eram curios dacă știu și eu să-l rezolv. Nu știam, dar cu ocazia asta au apărut în mintea mea mugurii altei întrebări: de unde au avut coreenii telefoane mobile cu care să filmeze bomba nucleară?

Klaus Iohannis (președinte gospodar): Coreea de Nord e o inspirație pentru mine. Gata, pe viitor la fel o să procedez și eu. În loc să cumpăr rachete de la americani, o să confecționez chiar eu niște rachete, la mine în garaj. Și nu orice fel de rachete, ci unele nucleare. Nu degeaba am predat fizică 30 de ani. Ce să fac, dacă n-am avut norocul să fiu prof de chimie ca să mă apuc de produs metamfetamină, ca ăla din Breaking Bad?

Lucian Mîndruță (biciclist rusofob): Trăim în minciună! Minciună și manipulare! Nu Coreea de Nord e dușamnul, ci Rusia, care s-a aliat cu asistații social ca să nu avem noi autostrăzi speciale pentru biciclete! Dar mai multe amănunte vezi găsi în următorul meu volum de commenturi și statusuri de pe Facebook.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Super tare. Radem si glumim, da poate disparem cu totul.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.