Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald după finala Simonei Halep de la Roland Garros

Reacții la cald după finala Simonei Halep de la Roland Garros

Zoom

Lucian Mîndruță (filoamerican): “Amenințarea rusă e tot mai evidentă. După Șarapova, o altă rusoaică a bătut-o pe Simona. Ce mai așteptăm? Să ne ia chiar tot? Unde sînt aliații noștri din NATO? De ce Simona nu s-a folosit deloc de scutul antirachetă? Putea ușor să-i anihileze racheta lui Ostapenko sau măcar să-i slăbească puțin racordajul.”

Klaus Iohannis (șef de stat): “Sînt mîndru de Simona. Prin tot ce face, e cel mai bun ambasador al nostru. Chiar mă gîndeam să-l înlocuiesc pe Dan Mihalache și s-o pun pe Halep ambasador. Poate că nu știe ea prea multe chestii de geopolitică, dar măcar nu doarme toată ziua.”

Călin Popescu Tăriceanu (lider cu ambiții mari): “Cum? A pierdut finala? E rușinos. Dacă vin la putere, vreau să fac din România a șaptea putere de la Roland Garros.”

Ilie Năstase (legendă a tenisului): “Nu-i o rușine să pierzi o finală la Roland Garros. Mi s-a întîmplat și mie. Simona trebuie felicitată oricum. Bravo, Simona, ai făcut tot ce-ai putut! Ce-i rușinos e să pierzi în fața unei femei. Eu n-aș putea niciodată să fac așa ceva.”

Gică Hagi (regele): “Tenisul e un sport individual de echipă. Dacă nu lovești mingea, te lovește mingea pe tine. Ce vreau să zic e că la tenis, dacă vrei să cîștigi, trebuie să dai totul în teren, dacă dai în afara terenului e aut și pierzi meciul.”

Cristian Boureanu (fost parlamentar): “Îmi plac la nebunie loviturile puternice ale Simonei. E un model pentru mine. Poate, dacă aveam și eu o rachetă de tenis la mine cînd îl loveam pe polițistul ăla, altfel stăteau lucrurile acum.”

PF Daniel (lider al BOR): “Scriptura ne învață că trebuie să întorci și celălalt obraz. Simona a respectat ce spune Scriptura, întorcînd majoritatea mingilor. În nici un caz nu e o tragedie. A arătat că e o făptură umană și nici o făptură umană nu e perfectă. Cel mai important e însă că a luat banii pentru locul doi și, să fim serioși, sînt o groază de bani. Doamne ajută!”

Ion Cristoiu (jurnalist de investigații): “Am urmărit cu atenție partida Simonei și ce m-a frapat este de unde au mingi toți acei copii de mingi. Ați observat? Fiecare dintre ei are minimum trei-patru mingi. Ce să facă un copil normal cu atîtea mingi? O singură minge e mai mult decît de-ajuns. Ce trebuie să facem acum este să aflăm de unde au atîtea mingi, că din muncă cinstită sigur nu le-au obținut!”

(6042 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.