Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald după furtuna devastatoare de la Timișoara

Reacții la cald după furtuna devastatoare de la Timișoara

Zoom

Nicolae Robu (primarul Timișoarei): “Să nu uităm o vorbă din bătrîni: «Azi în Timișoara, mîine-n toată țara».”

Mihai Goțiu (USR): “Rog autoritățile competente să intervină! Sînt foarte mulți oameni care nu mai au unde să doarmă. Cît despre violența furtunii, acest comportament huliganic al PSD nu mai trebuie tolerat la televizor. Trebuie să le arătăm că nu ne este frică!”

Mirel Palada (sociolog): “Dacă Timișoara a pățit ceva, a pățit fiindcă nu și-a ținut gura, pufoșilor, și cînd cineva nu-și ține gura se mai întîmplă și accidente: alunecat pe scări, aterizat în tomberonul de gunoi, lovit cu capul de 23 de ori de un perete. Așa e viața.”

Busu (prezentator meteo): “Furtuna de afară e doar o reflexie a uraganului din interior, care ne macină sufletește, ciclon după anticiclon, pînă cînd dintr-o inimă de piatră mai rămîn doar Babele. Țineți-vă bine de masa de aer cald lîngă care stați, altfel s-ar putea să cădeți sub ea.”

Gabriela Firea (primar, București): “Vă asigur că Bucureștiul e în siguranță pe o astfel de furtună. L-am atenționat deja pe cîștigătorul premiului «Cel mai frumos balcon din Capitală» și m-a anunțat că își bagă toate borcanele și ghivecele cu flori false în casă.”

Gheorghe Funar (naționalist): “Furtuna asta e lucrătura străinilor. Am informații că a trecut fraudulos granița din Ungaria, folosind un pașaport fals. Normal că o furtună locală, dacică, n-ar fi făcut atîtea victime.”

Liviu Dragnea (lider al Puterii): “E adevărat, furtuna aia de săptămîna trecută e ultimul lucru de care avea nevoie Timișoara. Ea trebuia să se producă undeva în județul Teleorman, unde sînt multe lucruri de construit și, cu larga ei participare, ar fi fost și mai multe.”

Lucian Mîndruță (influencer): “Am citit undeva că vîntul a avut o viteză de 100 de kilometri pe oră. E colosal. Dacă ar fi venit cu bicicleta, cum recomand mereu, viteza lui ar fi fost de numai 20 de kilometri pe oră și n-ar mai fi dărîmat nici un pom. Vedeți, oameni buni, ce diferență face transportul pe două roți? Cred că data viitoare cînd merg cu bicicleta pe litoral o să iau și vîntul cu mine, ca să-l învăț ce înseamnă să te deplasezi cu acest mijloc de transport.”

(5989 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.