Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald după protestele de la summit-ul G20 de la Hamburg

Reacții la cald după protestele de la summit-ul G20 de la Hamburg

Zoom

Liviu Dragnea (lider PSD): “Am văzut că oamenii s-au îmbrăcat în zombi ca să protesteze pe străzi. Nu înțeleg moda asta occidentală. La noi în țară morții-vii sînt fericiți și n-au de ce să protesteze, că noi le respectăm dorința democratică de a vota cu PSD-ul. Asta înseamnă să știi să ții o țară unită.”

Donald Trump (cel mai puternic om din lume): “M-am săturat pe proteste, nu mai merge așa. I-am zis lui Putin că trebuie să răspundem cu aceeași monedă. Adică atunci cînd or să aibă summit cei mai săraci și mai puțin influenți douăzeci de oameni din lume, o să ieșim și noi în stradă ca să le stricăm toată petrecerea. Să vezi ce-or să le stea-n gît pufuleții și mămăliga cu untură la dineul oficial!”

ÎPS Daniel (patriarh): “Dumnezeu ne învață că nu e bine să atacăm cu pietre pe fratele nostru care chiar a realizat ceva în viața lui și e bogat, pentru că oricînd putem să ajungem și noi bogați și poate n-o să ne convină nici nouă să pățim așa ceva. Bine, să fim serioși, nu toți săracii pot s-ajungă bogați, dar principiul contează.”

Ionel Popescu (inspector OPC): “Ni s-au reclamat nereguli la o unitate de alimentație publică de la summit-ul G20, dar nu am putut intra deoarece firma de pază ne-a cerut să prezentăm la poartă brățările de lideri globali. Mi se pare aberant. Ca inspector OPC, sînt deja un lider global. Controlez mîncare de pe toate meridianele.”

Florin Salam (vedetă pop): “Fratele meu, cum să-ți zic io, crede-mă, că mă învîrt numai printre barosani, șmenari și boși de boși, io nu cred că astea e cele mai bogate douăj’ de țări din lume. Știi de ce nu cred? Că dacă era, mă chema măcar o dată să le cînt la o nuntă, la un botez, la o paranghelie. Da’ m-a chemat? Nu m-a chemat! Pentru că sînt niște sărăcii! Hai, v-am pupat pe portofele.”

Justin Trudeau (tînăr frumos și lider): “La summit-ul G20 am văzut cu adevărat nedreptatea și opresiunea din lume. Dintre cele douăzeci de state mari și influente, nici unul nu este mic și lipsit de influență. Nu mai spun că toate erau țări de oameni, nici una de delfini, maimuțe sau crabi, care și ei au drepturi.”

(5961 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.