Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la cald în urma scandalului sexual Harvey Weinstein, de la Hollywood

Reacții la cald în urma scandalului sexual Harvey Weinstein, de la Hollywood

Zoom

Corneliu Porumboiu (regizor din noul val): “Lumea filmului e o lume periculoasă. Lucrezi cu foarte mulți oameni, chiar și cu femei. E foarte ușor să calci strîmb. Din fericire, eu, unul, n-am avut niciodată probleme de genul ăsta. Ce-i drept, am fost acuzat în mai multe rînduri că am molestat o ciorbă, dar am ajuns la o înțelegere cu ciorba și a renunțat la proces. Acum nu mai am voie să mă apropii la mai puțin de 50 de metri de ea.”

Cristian Pomohaci (autor de videoclipuri memorabile): “Bată-vă să vă bată norocul, că-n ziua de azi nici nu mai știi ce-i hărțuială de-asta și ce nu-i! Dacă filmez un videoclip de muzică frumoasă, populară, și îi zic la o mîndruță să iasă la horă, asta e hărțuială? Sau dacă mă duc la un băietan de 17 ani și-i zic să-mi arate ciocanul?”

Dan Chișu (regizor, scenarist și producător): “Nu e hărțuire dacă faci un film despre asta.”

Monica Bîrlădeanu (actriță celebră la Hollywood): “Eu am jucat la Hollywood, sînt foarte familiară cu mediul de-acolo și pot să vă spun că zvonurile sînt adevărate. Hărțuirea sexuală e o chestie reală, dar e o hărțuire sexuală mult mai de calitate decît hărțuirea din România. Se vede că oamenii de acolo sînt profesioniști. Sincer, nu știu dacă m-aș mai întoarce vreodată la hărțuirea sexuală din România.”

Alexandru Arșinel (actor): “Pe mine nu m-a hărțuit nimeni nefiresc și sînt actorul care a apărut cel mai des îmbrăcat în femeie, la televizor. Uneori poate chiar mi-aș fi dorit să fiu puțin hărțuit. Să simt că sînt apreciat ca mamă și gospodină, nu doar tratat ca o bucată de carne fără suflet. În altă ordine de idei, sînt și mulți golani în ziua de azi. Pe vremea mea, domnii luau domnișoarele mai cu ușurelul: «Săru’ mînușițele, domnișoară, ce rinichi frumoși aveți!».”

Sandra Romain (regina sexului anal): “Nu mă miră absolut deloc ce se zice despre acest producător Weinstein, n-am auzit niciodată de el, dar pot să vă zic, din experiența mea personală de peste zece mii de filme turnate în State, că americanii sînt obsedați sexual. Din astea zece mii de filme ale mele, nu cred că e unul singur care să nu fi degenerat într-o orgie cu instalatorul, băiatul care aduce pizza sau cameramanul.”

(5989 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.