Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții la vizita lui Klaus Iohannis în SUA

Reacții la vizita lui Klaus Iohannis în SUA

Zoom

Gică Hagi (marcator la CM ‘94): “Mergi într-o țară, trebuie să înveți limba, să cunoști oamenii, să mănînci mîncarea. Este foarte greu să înveți limba și să cunoști oamenii pentru că sînt peste 150 de milioane de inși și ar dura mult prea mult să-i cunoști pe fiecare în parte, așa cum am aflat pe pielea mea în ’94, dar le-am mîncat mîncarea. Dacă este să am un sfat sau o vorbă bună pentru domnul președinte, sfatul meu e mare grijă cu Suedia, că pe noi ne-au belit.”

Cristian Tudor Popescu (analist tenis): “Foarte bine face Iohannis. Cea mai bună apărare este atacul. Mergi peste ei și nu-i lași să respire. Îi sufoci. Asta mă aștept de la domnul Iohannis: să intre peste ei și să-i sufoce. Să intre peste Trump și ai lui cînd dorm, dacă se poate, dar nu mereu se poate pentru că uneori își mai închid ușile. Cum a făcut Leonardo DiCaprio cînd am vrut să merg la el după The Revenant. Să nu crezi c-am uitat, DiCaprio! Știu unde stai!”

Ion Cristoiu (conspiraționist): “E ceva suspect la mijloc. De ce merge tocmai în America? Sînt atîtea țări pe lume și el și-a ales tocmai SUA ca destinație. Iar chestiile ciudate nu se opresc aici. La Washington, în capitala Americii, Iohannis o să se întîlnească cu Trump, care e președintele – ați ghicit – americanilor. O simplă coincidență? Nu cred.”

Gabriela Firea (femeie puternică): “Nu înțeleg de ce merge pînă în SUA ca să vadă un iubitor de frumos, căruia îi plac luxul și opulența. Pandele ce-are? Ce, el n-are casă de neam prost? Dar așa s-a obișnuit președintele, să se plimbe pe banii românilor. Dacă mergea doar pînă la bărbatu-meu, la Voluntari, îl costa sub zece lei dus-întors. E chiar ieftin maxi-taxiul pe cursa aia preorășenească.”

Victor Ponta (fost premier): “Nu mi se pare normal. Asta era grija lui Iohannis, să-l vadă pe Trump? Asta era problema românilor, că nu s-a dus Iohannis în America? Lumea are alte probleme acum. Iohannis trebuia să le rezolve pe alea pînă să plece la Washington. Uite, mie, de exemplu, îmi curge o țeavă în baie. De ce n-a venit la mine să-mi repare țeava pînă să urce în avion?”

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.