Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții în presa internațională față de protestele din Piața Victoriei: București, mica Comună din Paris

Reacții în presa internațională față de protestele din Piața Victoriei: București, mica Comună din Paris

Zoom

The Daily Terrorist (cotidian independent care apare în Statul Islamic): “Situația de la București a devenit explozivă! Gest sinucigaș al lui Liviu Dragnea, care a dat ordonanța în ciuda protestelor masive. Până și la noi e mai multă democrație.”

Sputnik (propagandă rusă): “Ultima speranță a despotismului: premierul Grindeanu ține piept cu vitejie unui popor tiranic, care vrea să-l dea afară în mod abuziv, fără preaviz, în ciuda prevederilor din legislația muncii. Profitând de faptul că știu unde lucrează, bandiții, în număr de peste 100.000, s-au adunat în fața Guvernului, ca să-l aștepte să iasă de la serviciu.”

Corriere della Sera (propagandă italiană): “Scandări anti-italiene în Piața Victoriei din București. Manifestanții au strigat «Jos Mafia!», fără a explica însă cu ce i-a deranjat îndrăgita organizație criminală din Sicilia.”

Washington Compost: “CIADUL PE PĂMÂNT! Protestatarii din Budapesta au afișat aseară un steag uriaș al Ciadului. De ce au făcut asta? Pentru că imigranții islamiști sunt extrem de periculoși și e nevoie să grăbim construirea zidului ăluia dintre noi și Europa.”

Frankfurter über alles: “JOS LABELE DE PE CĂRTĂRESCU! În ciuda protestelor democratice de la București, comitetul de acordare a premiilor Nobel refuză în continuare să recunoască talentul unic al lui Mircea Cărtărescu, dovedind că este aservit mafiei PSD. Acesta nu e un articol scris de Mircea Cărtărescu.”

El Parizer: “ȚARA ARDE ȘI MUSTAȚA SE PIAPTĂNĂ. Lupta între bărbații macho cu mustață și tentativele patetice de bărbați care nu poartă mustață se ascute la vârf.”

Observatorul Phenian: “CINE LE-A DAT LA PROTESTATARI CURENT? România nu mai știe ce să facă cu atâta lumină. România are lumină electrică și la lanternele de la telefoane. Bine că ești tu deșteaptă, România, și la tine nu se moare de foame pe străzi! Poate vrei să guști rachetă nucleară nord-coreeană dacă ești șmecheră!”

Atac de Buzău: “ȘOC! Mafia sorosistă de la PiațaVictoriei a belit cariciul.”

Miami Vice Internațional: “DACĂ VĂ PASĂ, LINGEȚI O GRASĂ! Am fost fără izmene la protestele din România și dup-aia am mers în Control și ne-am lins cu o grasă, pentru ca tu să nu fii nevoit să o faci.”

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.