Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții regale dupa logodna prințului Harry

Reacții regale dupa logodna prințului Harry

Zoom

Radu Duda (principe): „Noroc, s-aibă noroc! Și să nu se sperie că-i băiatul ăla mic și de-asta n-ajunge pe tron. Dacă crezi în tine poți să ajungi pe tron de oriunde ai fi. Și de la emisiunea Pro Patria. Tot ce-ți trebuie e puțină ambiție și o bară solidă ca să blochezi ușa de intrare de la sala tronului după ce te-ai urcat pe el.”

Elisabeta a-II-a (regină a Marii Britanii): „Era și timpul să se însoare, mamă. Cînd să se însoare dacă nu acum? După ce i-a căzut părul ca lu’ frati-su? Lasă-l să se însoare, să-și găsească și el un rost al lui. Să nu mai trăiască în păcat! Păi, la vîrsta lui, bunicu-su se însurase deja de opt ani și făcuse și două războaie mondiale. Și ce dacă e americancă fata aia a lui ? Nu-i nici o rușine să te însori cu refugiați din lumea a treia. O să-i ia ceva pînă învață limba, dar dup-aia am auzit că americanii sînt foarte docili cu copiii și cățeii.”

Gheorghe Hagi (Regele fotbalului): „Așa e omul, se naște, se logodește și moare. E felul lui. Dacă era ușor era ușor, dar așa nu-i ușor, e greu că-i greu. Și broasca își cară puii pe spate, dar cînd te-ntîlnești cu spînul sub pod, ori plătești, ori te-arunci în fîntînă. N-ai ce-i face! Ori în jos, ori în sus, ori pe față, ori pe dos, altfel n-are cum să fie. Casă de piatră, să fie-ntr-un ceas cu cuc, și grijă mare, că logodna e ca la 11 metri: azi ești, mîine cine ești? Tare și pe centru, pînă-n fund la taxatoare. Amin.”

Romeo Fantastik (Regele sexului): „Nimic nu e mai frumos pe lumea asta ca dragostea inocentă între doi tineri aflați la început de viață. Îi urmăresc de multă vreme activitatea prințului Harry și mă bucur că a găsit, în sfîrșit, o tînără care a reușit să-l aducă cu picioarele pe pămînt. Povestea lor de dragoste mă face să am din nou încredere în monarhie ca soluție de viitor. Dacă a reușit să ne scoată din Evul Mediu, poate o să reușească s-o facă și acum, cînd vremurile întunecate pe care le trăim ne strivesc sub greutatea lor. Dacă aș întîlni-o pe Meghan, probabil aș întreba-o: ce rol crezi c-ai să joci în istorie? O să te afecteze celebritatea? De la cine ai bulanele astea, pisi, că ești bună de mă bagi în boală!”

(6013 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.