Home / Raport despre starea ficţiunii / Recenziile nepublicate ale lui CTP: Cugetări despre haine

Recenziile nepublicate ale lui CTP: Cugetări despre haine

Zoom

Eu, vara, am o regulă sfântă. Niciodată, când arde soarele afară, nu ies îmbrăcat în trening, pentru că mă bronzez cu trening și, atunci când mă dezbrac, se văd urmele treningului, ca la tractoriști. Prefer să rămân în casă și să-mi aclimatizez ochii tot mai mici la întunericul din sufragerie. Da, probabil că par un ciudat, dar cine o să râdă atunci când va fi venit Apocalipsa nucleară și toți vom trăi ca șobolanii în galerii subterane în care soarele nu ajunge niciodată?

Încă nu mi-e clar dacă Bravo, ai stil! e o emisiune separată sau un plot secundar din Suleiman. Dacă e plot din Suleiman, aștept ca la un moment dat toate celelalte concurente să-i spună sultanului că se-mbracă ca o țărancă.

Nu înțeleg pe unde umblă toți oamenii ăștia care poartă blugi rupți la genunchi. Unde găsesc ei niște câini care le sfâșie hainele atât de violent, fără să le facă și pielea franjuri? Acești câini, care acționează cu o precizie chirurgicală, ne-ar putea fi de folos în multe domenii. Sunt genul de animale capabile să opereze pe creier și chiar să-i scoată lui Dragnea hoția din cap.

Am avut și eu în tinerețe papuci cu blăniță. Abia omorâsem în luptă dreaptă o veveriță și nu știam ce să fac din blana ei. De cojocel nu-mi ajungea, nici măcar pentru un guler onest la bluza de trening. Fiind vară, mi-am făcut o pereche de papuci, pe care i-am purtat două săptămâni și pe urmă i-am aruncat într-o debara. I-am regăsit recent, când i-am dat cadou Simonei Halep. Dacă o urmăriți pe Instagram, îi știți. Pe veveriță o chema Geta și avea un croșeu de stânga formidabil.

 

(1478 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.