Home / Raport despre starea ficţiunii / Reducere de Black Friday: Permise auto cu doar șapte ore de stat la coadă

Reducere de Black Friday: Permise auto cu doar șapte ore de stat la coadă

Zoom

Anul acesta, de Black Friday, reducerile vin una după alta. Ministerul de Interne a pregătit o super-promoție pentru bucureștenii care vor să-și preschimbe permisul de conducere, reducând timpul de așteptare la coadă până la o tentantă perioadă de șapte ore, imposibil de refuzat pentru orice om cu toate țiglele pe casă, cum sperăm că sunt toți conducătorii auto. Nu întâmplător, bucureștenii au dat buzna la Direcția de Permise și Înmatriculări din Pipera, călcându-se în picioare pentru a prinde un loc în față la coada aia la care se așteaptă doar șapte ore.

Adrian G., un tânăr din Balta Albă, a plecat acasă cu un permis nou-nouț și e foarte mândru că simpaticul act l-a costat numai șapte ore din viața lui. Dacă n-ar fi fost reducerile astea de Black Friday, Adrian spune că n-ar fi avut cum să facă rost de un permis auto. ”Să stau zece ore la coadă? Îmi pare rău, nu-mi permit. Prefer să merg cu autobuzul. Asta e, mașina e un lux. Nu toată lumea are timp de irosit pe la cozi interminabile la permise.”

Pe de altă parte, există și voci critice, care spun că reducerile de Black Friday de la permise nu sunt reale. Potrivit lor, statul a mărit perioada de așteptare la coadă chiar înainte de Black Friday, ca să aibă pe urmă de unde să scadă. ”Cel mai bine e să mergeți la coadă la permise după 1 ianuarie. Atunci sunt adevăratele reduceri. După sărbători, lumea nu mai are bani să-și ia mașină și de-aia nici nu se mai înghesuie să-și ridice permisul”, susține un bărbat care le știe pe toate.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: