Home / Raport despre starea ficţiunii / Ripostă dură a USR: “Avem poze cu Șerban Nicolae citind”

Ripostă dură a USR: “Avem poze cu Șerban Nicolae citind”

Zoom

Războiul declarațiilor dintre pesedistul Șerban Nicolae și USR nu pare să se termine prea curînd. După ce, săptămîna trecută, Șerban Nicolae i-a spus lui Cosette Chichirău că are poze cu ea făcînd sex anal, săptămîna aceasta a fost rîndul useriștilor să-i jignească familia și rudele dispărute lui Nicolae, afirmînd că au poze cu acesta practicînd cititul.

“Avem poze cu domnul Nicolae în timp ce citește. Ce-i drept, urmărește cu degetul și e vorba de o carte de colorat, dar asta nu schimbă nimic!”

Așa cum era de așteptat, declarațiile nu au trecut fără răspuns, Nicolae anunțînd că va apela la Justiție pentru a-și face dreptate. “Deja s-a depășit orice măsură!”, spune Nicolae. ”Una e să jignești o femeie, s-o faci proastă și curvă în Parlament, și alta e să acuzi un om că citește, de față cu familia și copiii. Vreau să-mi asigur alegătorii că sînt niște minciuni și niște calomnii sorosiste. Nu am făcut niciodată așa ceva și nici nu aș face, pentru că sînt creștin ortodox, nu un deviat care consumă degeaba lumina la lanterne!”

PSD a anunțat că va lansa o anchetă internă pentru a descoperi dacă Nicolae într-adevăr a fost prins citind, iar dacă zvonurile se confirmă, va fi rugat să explice situația jenantă.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Un jnapan

  2. Fără presa mondenă și de scandal nu am fi știut niciodată că extratereștrii sunt printre noi. Dar, asta e, nu toată lumea a văzut MiB.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.