Home / Raport despre starea ficţiunii / Risipă din bani publici: Un demnitar a fugit într-o țară exotică, deși nu risca să ajungă la pușcărie

Risipă din bani publici: Un demnitar a fugit într-o țară exotică, deși nu risca să ajungă la pușcărie

Zoom

Un parlamentar PSD a demonstrat lumii întregi că n-are pic de respect pentru banul public, după ce a plecat pe un traseu întortocheat spre o destinație exotică, deși nu risca să intre la pușcărie și nici nu i se vehiculase numele în vreun dosar. Rudele sunt șocate de aroganța lui și spun că nu era genul care să trăiască în America Centrală asemenea unui lord al drogurilor dacă libertatea lui nu era amenințată în România.

”Noi, când am auzit că fuge în Costa Rica, am crezut că asta e, urmează să-l salte DNA-ul. Nu l-am judecat prea tare”, ne-au declarat frații deputatului PSD. ”Ne-am luat rămas bun și i-am cerut adresa, ca să-l vizităm de Crăciun. Vă dați seama ce șoc am trăit atunci când ne-am dat seama că fuga lui era inutilă și că banii ăia pe care i-a sifonat din bugetul de stat putea la fel de bine să-i cheltuiască și aici, în țară. Avea această datorie față de contribuabili. Familia noastră devalizează bugetul public de cinci generații, dar suntem patrioți, cheltuim toți banii în România, ca să încurajăm economia locală și să creăm locuri de muncă pentru oamenii de la care am furat.”

 

(1490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.