Home / Raport despre starea ficţiunii / Român care a fost mereu mediocru, nemulțumit de locul doi la Roland Garros

Român care a fost mereu mediocru, nemulțumit de locul doi la Roland Garros

Zoom

Decepție profundă și lacrimi se supărare în casa lui Vasile C., din București, după ce Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros în fața unei letone pe care chiar putea s-o bată dacă avea mai multă ambiție, dar asta e soarta noastră, a românilor, să fim pe locul doi. Bărbatul, care momentan e între job-uri, spune că nu e posibil să ai meciul în mână și pe urmă să iei bătaie. ”Asta arată că-i lipsește mentalitatea de învingător. De-aia n-o să câștigăm noi niciodată nimic. O să fim mereu loser-ii de pe locul doi”, a adăugat Vasile C., care a fost mereu mediocru în orice chestie pe care a întreprins-o și chiar și-a pierdut job-ul de câteva ori din cauza muncii groaznice pe care o făcea.

Bărbatul din București spune că toată vina pentru eșecul de la Roland Garros îi aparține Simonei, care nu s-a pregătit cum trebuie, și chiar s-ar fi dus s-o huiduie pe aeroport, la sosirea în țară, dacă ar fi avut bani de autobuz ca să ajungă în Otopeni. ”Momentan, stau prost cu finanțele pentru că am ieșit în oraș și-am dat toți banii pe bere”, a explicat Vasile C., acuzând-o în același timp pe Simona Halep că n-are mentalitatea potrivită pentru un turneu de mare șlem.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Nu cred că trolii de pe net vor reuși să dezluseasca mesajul.

  2. Simona Halep e o sportivă extraordinară care face cinste țării noastre,asa că îi urez să ajungă in cât mai multe finale de grand slem chiar dacă nu le câștigă pe toate!Mistocareala ieftină românească nu cred că îsi avea locul! HAI SIMONA!!!!

  3. In meciurile jucate de Simona,totul e sa nu ai asteptari prea mari,si atunci cu siguranta nu vei avea nici dezamagiri

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.