Home / Raport despre starea ficţiunii / Român îmbrăcat în treningul lui FC Barcelona mărturisește că n-a jucat niciodată acolo

Român îmbrăcat în treningul lui FC Barcelona mărturisește că n-a jucat niciodată acolo

Zoom

Nicu Olaru, un bărbat de 43 de ani din cartierul bucureștean Crîngași, a recunoscut astăzi în mod oficial că, deși poartă aproape zilnic treningul echipei FC Barcelona, în realitate nu a jucat niciodată la echipa catalană și nici măcar nu a luat parte la vreun antrenament.

“Știu că vestea asta vine ca un șoc pentru prieteni, familie și oamenii obișnuiți de pe stradă care de fiecare dată cînd mă vedeau în treningul lui FC Barcelona credeau probabil că joc la echipă”, a declarat Olaru. “Dar, din păcate, nu este adevărat. Am trăit suficient în minciună și acum adevărul trebuie să iasă la lumină: nu am fost niciodată fotbalist la FC Barcelona. Știu, la cele 120 de kile ale mele încă mai arăt ca și cum aș putea face asta, dar realitatea crudă este că mi-am cumpărat treningul din piață și mi-a plăcut să mă dau ceva ce nu sînt. Îmi pare rău dacă am rănit pe cineva. În realitate, numele meu este Cristiano Ronaldo și joc pentru Real Madrid. Uite, am tricoul ăsta ca să dovedesc!”

Contactați telefonic, oficialii lui FC Barcelona susțin că n-au știut nici o clipă că Nicu Olaru nu e jucătorul lor. “La fel ca toată lumea, am presupus că, dacă are trening cu echipa noastră, automat e jucător aici. Să aflăm acum că numele lui e Cristiano Ronaldo și că ne-a scăpat printre degete, e o veste care ne dă complet peste cap. Cel mai probabil le vom oferi rivalilor noștri o sumă obscenă pentru a-l lua înapoi.”

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.