Home / Binele înfrînge / Românii, între gaura din covrig și aia din buget

Românii, între gaura din covrig și aia din buget

Zoom

Klaus Iohannis l-a invitat la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu ca să discute despre bugetul pe 2017. Ideea e că el avea nevoie de o căciulă de iarnă nouă rapid, pentru că nu poate să mai apară cu namila aia de anul trecut pe cap.

Liviu Dragnea spune că există documente care atestă că sculptura Cumințenia Pământului este deja a statului român, dar aceste documente nu au fost căutate. Dragnea a dat peste ele cu totul întâmplător, când căuta prin sertarele de la Palatul Victoria alea zece miliarde de lei lipsă de la buget.

Gabriela Firea a închis școlile în Capitală pentru toată săptămâna. Motivul invocat a fost starea vremii. Adevăratul motiv este însă altul și mă mir că unul ca Cartianu nu s-a prins: copiii să rămână proști și astfel, peste ani, să voteze cu PSD. Ce, credeți că săptămâna viitoare se vor relua școlile? Să fim serioși, va veni cu o altă scuză: că e o vreme așa și-așa, că au profesorii scarlatină, parcă o văd cum stă seara cu Pandele în fața șemineului gândindu-se la tot felul de prostii.

Sebastian Ghiță a făcut publică o înregistrare în care generalul SRI Florian Coldea vine în vizită la Cheia, la casa de vacanță a inculpatului fugar. La cum arată jocul, se mai face un rând de masă, după care Ghiță se bagă All-in cu un video în care Codruța aleargă beată prin vie, înjurând de mamă statul de drept.

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.