Home / Binele înfrînge / S-au ieftinit măririle

S-au ieftinit măririle

Zoom

PSD nu renunță la transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, deși nu se schimbă nimic în colectare. Cumva, ni se tot explică faptul că trebuie să fim fericiți pentru că, în sfârșit, suntem oameni mari și trebuie să purtăm noi toată responsabilitatea. Și ai impresia aia că statul și angajatorii privați se uită la tine și comentează între ei: Ia, ia să-l vezi cum cade-n bot, că e prost de moare!

USR și-a ales un nou președinte, pe Dan Barna. Acuma, nu se mai știe care USR, pentru că 15 lideri de filiale și parlamentari denunță într-o scrisoare comună mari nereguli la congres. E genul ăla de mocirlă în care, dacă intri, cu greu te mai ia cineva de om serios. Adică dincolo de asta mai e doar faza cu ștampila. Gen că apar doi președinți și fiecare urlă că el are ștampila originală a partidului.

Nimic mai jenant decât să-ți serbezi ziua, ca politician sub care fierbe corupția de atâția și atâția ani, în aceeași zi în care sunt comemorați morții de la Colectiv. Pare că o faci special, cu atât mai mult cu cât ziua ta a fost cu două zile în urmă. Pare că Liviu Dragnea chiar s-a gândit la ceva de genul: Bă, da, sunt curios dacă strâng mai mulți oameni ca la Colectiv!

Întrebat dacă merge la ziua de naștere a lui Dragnea și dacă nu i se pare cel puțin ciudat să fie în aceeași zi în care e comemorarea de la Colectiv, Florin Iordache a concluzionat: ”Păi, asta este viața!”. Și când ies oamenii în stradă pentru că plesnesc de furie, apare Dragnea și apar și prestatorii de la Antena 3 să ne povestească ce mare operațiune a fost, cu Soros, cu… mă-nțelegi?

(1193 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. coruptia aprinde….

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.