Home / Internaţional / S-a înfundat conducta cu bani

S-a înfundat conducta cu bani

Zoom

Mai mulți proprietari de restaurante din Geneva se plîng că și-au găsit toaletele înfundate cu bancnote de 500 de euro tăiate în bucățele mici. Se pare că, pînă la urmă, legendele despre elvețieni sînt adevărate. Au atît de mulți bani încît au început să le iasă și pe fund.

Un membru al organizației de tineret a AKP, partidul aflat la putere în Turcia, a publicat un articol care afirmă că Pămîntul e plat, toate fotografiile în spațiu sînt o minciună și masonii încearcă să mintă omenirea. Organizația de tineret a AKP e echivalentul tineretului PSD, deci e ca și cum fostul membru Mihai Sturzu ar fi declarat că Pămîntul e plat, ceea ce nu e exclus la cît de tare s-a lovit în filmulețul cu căderea de pe bicicletă.

O călugăriță cu drujbă a devenit simbolul reconstrucției după uraganul Irma. În continuare nu știm dacă e pe bune sau e doar reclamă pentru un viitor film de groază în care călugărițele cu drujbă se bat cu clovnii posedați din IT, dar măcar fețele bisericești de la ei au trecut la unelte automate, nu mai stau toată ziua cu mîna pe ciocan.

Un interpret în limbajul semnelor a fost filmat în timp ce îndemna populația să se ferească de urși și de monștri în timpul uraganului Irma. Să te ferești de urși și de monștri e întotdeauna un sfat bun, nu numai în timpul unui uragan. Un alt sfat bun e să te ferești de omul roșu și de omul spîn, dar și de Mirel Palada în emisiuni TV.

Potrivit serviciilor de informații americane, Kim Jong-un folosește Google Earth ca să identifice eventualele ținte ale rachetelor sale. Dacă tot folosește produse Google, să folosească și Waze, poate așa află cum pot s-ajungă rachetele la țintă fără să stea blocate în trafic pe centură.

O casnică americană susține că a inventat un spray care-l atrage pe Big Foot, dar nu poate să demonstreze dacă funcționează sau nu, argumentul ei fiind că nimeni nu poate să demonstreze că nu funcționează. Iată o femeie cu o retorică puternică ce ar putea să facă o carieră strălucită în orice post de guvernare.

Autoritățile din Thailanda au reținut un turist german dezbrăcat, care se masturba în timp ce mergea pe monociclu. Iată proverbiala eficiență germană: chiar și în vacanță, nemţii continuă să facă mai multe lucruri deodată.

 

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.