Home / Raport despre starea ficţiunii / Șase pedofili prinși în timp ce încercau să schimbe un bec

Șase pedofili prinși în timp ce încercau să schimbe un bec

Zoom

Șase pedofili au fost prinși în flagrant într-o scara de bloc din Pitești și sînt cercetați acum de colegii lor pentru faptele reprobabile de care se fac vinovați. Cel mai probabil, cei șase nu ar fi fost descoperiți niciodată și s-ar fi aflat în libertate chiar și astăzi fără spiritul extraordinar de observație al unei casnice de 53 de ani care întîmplător se uita pe vizor. “Știți cum e, te mai uiți întîmplător pe vizor, mai ții un pahar lipit de ușă ca să auzi mai bine. Așa e viața la bloc”, spune Viviana Catană, pensionată pe caz de boală. “Cu perverșii ăștia mi-am dat seama imediat că sînt pedofili după modul în care încercau să schimbe un bec, cel mai probabil în așteptarea a noi victime. Unul se urcase pe o masă și ținea de bec, patru învîrteau masa, iar unul ținea de șase. Clar, pedofili de la Rutieră. Ce altceva să fie? Nici măcar nu au stins becul ca să-l scoată. Ăla care ținea de dulie se tot ardea, dar părea să-i placă, dezaxații naibii! Și dacă ăștia de la Rutieră sînt așa perverși, nu vreau să știu ce fac ăia de la Poliția Călare…”

În cazul în care vor fi recunoscuți de colegii lor, care se jură că nu i-au văzut pe oamenii ăia în viața lor, n-au mers împreună la pescuit și n-au poze cu ei de la diferite nunți și cumetrii, cei șase pedofili riscă pedepse minore.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Mdaaa, nu inteleg de ce considerati ca fiind reprezentative pentru categoria ” catza de pe scara mea”, doamnele de 53 de ani. Sunt niste dragutze ! Discriminare curata ! Merde alors !!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: , ,