Home / Raport despre starea ficţiunii / Sebastian Ghiță susține că Anticorupția e o sărbătoare neromânească, importată de la americani

Sebastian Ghiță susține că Anticorupția e o sărbătoare neromânească, importată de la americani

Zoom

Sebastian Ghiță spune că s-a săturat de invazia modelor străine și îi îndeamnă pe români să nu mai acorde atenție Anticorupției, deoarece e o sărbătoare profund neromânească, pe care unii au copiat-o de la americani, după ce au văzut că asta fac personajele din filme. ”După Halloween și Valentine’s Day, asta mai lipsea”, s-a declarat scârbit Ghiță, care s-a săturat să vadă că pușcăriile sunt mereu pline în preajma acestei sărbători, iar inculpații se calcă în picioare pe la DNA sau la tribunal ca să prindă o condamnare avantajoasă.

”Mi se pare absurd să importăm sărbători de la americani când avem și noi varianta noastră, autohtonă, pe care ne-au lăsat-o strămoșii. De ce să sărbătorim Anticorupția când putem celebra varianta ei românească: Corupția? Cu ocazia ei, membrii familiei se adună în jurul unui brad tăiat pe nașpa din pădure, după ce l-au mituit pe brigadierul silvic, și își fac unul altuia daruri cumpărate din banii pe care i-au obținut din contracte frauduloase cu statul. Aud acum că vin americanii și Bruxelles-ul să ne interzică această sărbătoare. E revoltător. Românii trebuie să-și păstreze tradițiile și să nu-i lase pe străini să le distrugă valorile. Și vorbim aici de valori foarte mari, depozitate în offshore-uri.”

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Si ei ar trebui depozitati, dar off-life!

  2. Ghiță, Ghiță, dacă tu nu erai porc, eu te făceam om!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,