Home / Români, treceţi furtul! / Spectacol cultural și de divertisment, prin grija oamenilor muncii de la Primăria Baia Mare  

Spectacol cultural și de divertisment, prin grija oamenilor muncii de la Primăria Baia Mare  

Zoom

Prin grija și priceperea conducătorilor de la partid și Primărie, municipiul Baia Mare va avea parte de deosebite spectacole artistice și culturale, care vor reuni artiști de marcă, oameni de cultură și vedete ale divertismentului internațional, atît din localitate, cît și din județele învecinate. Manifestările, reunite sub numele “Baia Mare are Suflet”, sînt programate pentru a avea loc în perioada 1 decembrie – 1 ianuarie. Pentru o organizare cît mai exemplară și eficientă, autoritățile de partid și ale administrației locale au apelat la priceperea și iscusința unei firme private, chemată să-și unească eforturile cu cele ale autorităților, astfel încît nivelul cultural să fie unul cît mai ridicat. Cătălin Cherecheș, primarul municipiului și un mare susținător al culturii, chiar el un om de cultură, va fi ajutat în necontenitele sale eforturi de către firma Drăghicescu Sound Production SRL, din Baia Mare. Societatea a fost aleasă în urma unui transparent și corect proces de licitație publică, fiind singura care a participat la procesul de atribuire a contractului, asumîndu-și astfel rolul și misiunea dificilă de a duce sufletul băimărean pe cele mai înalte trepte ale culturii. Totodată, firma deținută de Dan Drăghicescu este una cu o bogată experiență în domeniul artistic. Distinsul conducător al companiei este fostul asociat al lui Ioan Doru Dăncuș, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, în cadrul firmei Art-Tradition Production SRL, companie care a organizat zeci și sute de evenimente alături de instituțiile publice ale orașului și județului. Toate aceste informații vin să confirme priceperea și devotamentul partenerilor aleși de Primărie și de primarul Cătălin Cherecheș, dar și faptul că, prin multă muncă, pasiune și iubire de cultură, Baia Mare va avea parte de o lună întreagă de spectacole artistice și culturale. Totul pentru puțin peste un milion de lei, o sumă mică, modestă, am putea spune, dacă ne gîndim că nu poți, totuși, pune un preț pe cultură. Mai ales cînd actul cultural vine în sprijinul necontenit al dezvoltării orașelor patriei, al oamenilor muncii și a întregii societăți multilateral-dezvoltate.

P.S. Deși nereușit în privința tonului laudativ pe care politicul îl merită, textul acesta se dorește a fi, totuși, un prim pas spre armonizarea gazetăriei cu viitoarea legislație. (To’arășii de la Parlament, e bine cum am scris?)

(476 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Fain.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.