Home / Minireportaj / Straniul caz al domnului Lucian

Straniul caz al domnului Lucian

Zoom

Cînd m-a luat, domnul Bobby avea un Sandero galben, 4,5 stele pe aplicație și un miros greu de șosete și tutun care bîntuia de nebun prin mașină, ca fantoma lui Soros prin Piața Victoriei. “Stați în blocul ăsta?” “Da.” “Adică chiar locuiți?” “Da.” “Dom’le, îl știți pe domnul Lucian?” “Nu cred. Stă la scara asta?” “Nu, cred că stă la casă.” “La ce casă?” “La o casă.” “Pe-aici?” “Parcă, dar nu sînt sigur.” “Aa!” “Acum 15 ani stătea la o casă aici, dar se poate să nu fie aici. Deci nu-l cunoașteți.” “Nu.” “Asta-i cu oamenii în ziua de azi, se-nchid în case ca șobolanii. Nici nu mai știu cine le e vecin.” Și uite-așa s-a terminat povestea cu domnul Lucian, dar a început povestea cu portbagajul care s-a deschis singur la primul stop și l-a lăsat pe domnul Bobby fără o damigeană nou-nouță pe care o luase de la țară și n-apucase încă s-o ducă sus. Mirosul de șosete însă n-a vrut să plece nicăieri. Așa că pasagerul domnului Bobby i-a făcut cadou o singură stea. Dar așa sînt oamenii în ziua de azi, le strică notele la oameni ca șobolanii.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Te-ai scos. Dacă mai vrei sa pupi taxi prin vreo aplicație schimbă-ți numărul de telefon și dă alt nume.
    Șobolanii se anunță între ei. Din proprie experiență îți spun că după ce am făcut o cursă cu unul la care nu am lăsat bacșiș, m-am trezit că nu mai vine niciunul la comandă. Nici pe aplicațiii, nici pe telefon direct.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.