Home / Raport despre starea ficţiunii / Succes diplomatic: Dragnea, surprins în mulțimea de oameni care aplaudau de la distanță discursul lui Trump

Succes diplomatic: Dragnea, surprins în mulțimea de oameni care aplaudau de la distanță discursul lui Trump

Zoom

Șoc și groază în cele șase case ale lui Iohannis, după ce Liviu Dragnea a dat o adevărată lovitură de imagine, fiind prezent la învestirea lui Donald Trump într-o mulțime de oameni care aplaudau cu entuziasm, de undeva din spatele unor garduri metalice. Câteva fotografii care au scăpat în presă ne arată un Liviu Dragnea relaxat, sigur pe el. Liderul PSD lasă impresia că e în elementul lui la ceremonia de învestire. Îl vedem cu o sacoșă în mână, probabil pentru schimburi, privind la Trump peste umărul unui bărbat corpolent. Dragnea e tăcut. De acolo, de la 500 de metri depărtare, îl privește în ochi pe liderul lumii libere ca și cum ar fi egalul lui. Experții spun că-i un motiv de optimism pentru diplomația românească. Dragnea pare să fi abandonat vechea căciuleală a lui Băsescu și Iohannis, fapt care ne dă speranțe în perpectiva relațiilor comerciale dintre cele două state. Nu întâmplător, liderul PSD a fost singurul oficial din Europa invitat să ia parte la ceremonia de învestire a lui Trump, chiar acolo, în mijlocul evenimentelor, în gloata de oameni pe care Poliția îi ținea la distanță.

Surse din PSD spun că Dragnea a avut apoi o întrevedere cu Trump într-un restaurant din Washington. Pândindu-l când ieșea de la baie, șeful PSD s-a năpustit asupra președintelui SUA și i-a întins mâna ca să dea noroc cu el. În acel moment, pe cei doi îi despărțeau doar cinci centimetri. ”Când a fost Iohannis atât de aproape de Trump?”, se întreabă retoric sursa din PSD. Ulterior, Dragnea a fost dat afară în șuturi chiar de chelnerii care l-au servit pe Trump în persoană, lucru care arată clar că noul președinte al Americii recunoaște votul românilor și nu pune botul la propaganda băsistă de pe HotNews.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.