Home / Raport despre starea ficţiunii / Tăriceanu și-a înfoiat gîtul și a scuipat venin pe un grup de reporteri

Tăriceanu și-a înfoiat gîtul și a scuipat venin pe un grup de reporteri

Zoom

Situație mai puțin obișnuită astăzi în Parlament după ce președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost luat prin surprindere de cîțiva ziariști și, din reflex, și-a înfoiat pieile din jurul gîtului, stropindu-i pe aceștia cu venin și orbindu-i temporar. Potrivit martorilor oculari, incidentul a avut loc în pauza de masă, în momentul în care Tăriceanu se îndrepta spre bufet și a fost acostat de trei reporteri imprudenți.

“Îmi cer scuze pentru ce s-a întîmplat, însă nu-mi pare deloc rău”, a declarat Tăriceanu. “Îmi era foarte foame și mă îndreptam spre masă în momentul în care cei trei reporteri m-au înconjurat. E absolut normal să reacționezi așa cum am reacționat. Orice om în locul meu ar reacționa exact la fel: și-ar zburli pielea din jurul gîtului ca să pară mai mare în fața atacatorului, după care ar încerca să-i topească ochii cu substanța extrem de toxică pe care o secretă în cerul gurii.”

Nu e prima dată cînd un reporter cade la datorie încercînd să-i pună cîteva întrebări unui demnitar. Vă reamintim că, acum cîteva săptămîni, un cameraman a fost luat în coarne de Traian Băsescu și tîrît cel puțin o sută de metri, iar acum cîteva zile Mihai Goțiu a adormit pe piciorul unui fotograf, care a fost nevoit să și-l sfîșie cu dinții ca să se poate elibera.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.