Home / Cross promo / Telenovelă cu un politician PPDD: Şi-a lovit fiica cu maşina în timp ce încerca să fugă cu amanta

Telenovelă cu un politician PPDD: Şi-a lovit fiica cu maşina în timp ce încerca să fugă cu amanta

Zoom

Un politician a fost implicat într-un scandal cum nici cel mai bun regizor de telenovele nu putea gândi. Preşedintele PPDD Mioveni a fost prins de soţia şi de fiica lui, cu amanta în maşină. În încercarea de a fugi, politicianul şi-a lovit fiica cu maşina. După ce a scăpat de familia sa, a fost prins de soţul amantei.

Citeşte şi Petrecere cu whisky în Parlament: Cum s-au cinstit DD şi parlamentarii PPDD VIDEO

Femeia PPDD-istului iubăreţ a complotat cu soţul amantei bărbatul ei. Aşa au reuşit să-i găsească împreună, în timp ce sărbătoreau ziua de naştere a femeii, informează România TV. Preşedintele PPDD Mioveni a încercat să fugă şi şi-a lovit fiica cu maşina.

"De trei ori m-a luat pe capotă. L-am sunat pe fratele lui să vină să mă ia. Dă peste mine pentru o nenorocită ca aia! L-am iubit pe tata, l-am urcat pe piedestal! Ani din viaţă mi-a mâncat astăzi, s-a ales praful de tot. Cât l-am iubit şi atâta ură am în mine acum", a declarat fiica politicianului.

Citeşte şi Declaraţie ŞOCANTĂ a lui Becali, în instanţă: "Mă mai găsesc ei pe mine dacă mă condamnă?"

Toate persoanele implicate în scandalul cu iz de telenovelă, PPDD-istul, soţia, fiica sa, amanta cu 10 ani mai tânără şi soţul acesteia, au fost amendaţi de poliţie pentru tulburarea liniştii publice.

Citeşte şi Damian Drăghici: Strategia romilor a fost făcută "la mişto", iar banii europeni "se ciordesc"

(6042 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.