Home / Topuri / Top 3 cei mai periculoși urși din România

Top 3 cei mai periculoși urși din România

Zoom

Ministrul Mediului a anunțat că oricît de multe proteste s-ar organiza, anul ăsta or să se împuște mai mulți urși, pentru că deja au devenit deranjanți. Așadar, hai să trecem în revistă cei mai periculoși urși aflați în libertate.

Ursul cu drujbă. Obișnuiește să-și distrugă singur habitatul natural defrișînd mari suprafețe de pădure pe care le apoi le încarcă în camioane la adăpostul nopții și le vinde pe prețuri de nimic marilor retaileri de mobilă. Este extrem de agresiv, mai ales cu pădurarii și lucrătorii silvici care îl prind în exercițiul funcțiunii, existînd multiple cazuri în care i-a atacat pe aceștia cu arme de foc, sau a încercat să-i scoată de pe șosea conducînd un tir încărcat cu lemne. Expresie preferată “Miere și-așa!”

Ursul la costum. Pe timpul zile zîmbește nonșalant la turiști și le face cu mîna în timp ce scormonește prin gunoaie. Noaptea în schimb devine extrem de periculos. Folosindu-și mirosul extrem de dezvoltat pîndește turiști naivi care stau la cort și se aruncă asupra lor atacîndu-i cu ordonațe de urgență, modificări legislative și propuneri de modificare a constituției. Se sperie doar de grupuri mari de oameni care îi bagă lumini puternice în ochi, moment în care se trîntește pe jos, face pe prostul și îl invocă pe Soroș. Expresie preferată: “Prinde ursul, taie-i coada”

Ursul cocalar. A fost dat afară de la circ și a trecut imediat de la monociclu la un BMW seria 5 negru cu numere de Bulgaria. Anual atacă sute de turiști nevinovați pe șoselele patriei, depășind pe linie continuă, trecînd pe roșu, neacordînd prioritate și urcîndu-se la volan beat. Întrebat de ce rudele decedate ale mamei sale nu semnalizează, își pune labele în cap și spune că e un animal prost cu labe în loc de mîini. Confruntat în trafic, scoate colții și agită gheara mai lungă de la degetul mic. Urcat în dubă, amenință c-o să lase pe cineva fără pensie. Expresie preferată: “Mor, mor toți dușmanii că eu mă descurc și arunc cu banii”

(5987 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,