Home / Topuri / Top 3 coafuri la modă vara asta pentru papucii tăi cu blăniță

Top 3 coafuri la modă vara asta pentru papucii tăi cu blăniță

Zoom

Te-ai săturat de fire de blăniță despicate la vîrf? Blănița ta a albit sau a făcut molii? Concubinul îți spune că nu mai e deloc atras de blănița ta? A venit vremea să-ți răsfeți blănița oferindu-i o tunsoare nouă și la modă, care cu siguranță va întoarce capete pe stradă, mai ales cînd ieși în capotul roz de molton.

1) Tunsoarea lung pe mijloc, ras în părți – O coafură modernă, foarte în ton cu vremurile, care garantează că bărbații se vor prăbuși la picioarele tale. În special bărbații cu gușă, burtoi și litere chinezești tatuate pe antebraț, care afișează aceeași coafură. Flocoșenia de pe centru îți oferă posibilități nelimitate de gelat, stilat și pus pe bigudiuri, iar partea rasă de pe părți ajută la aerisirea piciorului. Datorită formei aerodinamice, dezvoltată de ingineri într-un tunel aerodinamic, papucii cu acest tip de frizură sînt recomandați pentru femeia modernă aflată mereu pe fugă. În plus, lasă foarte puțin păr, iar șansele să-ți curgă sos de la șaorma pe lîngă blăniță sînt mult mai mari.

2) Tunsoarea “Andreea Esca” – O tunsoare rafinată și serioasă pentru toate doamnele jucăușe care vor totuși să facă o impresie bună la un interviu de angajare, un proces sau o vizită neașteptată la doctor. Conturul elegant, ferm și dinamic al blăniței, inspirat din tunsoarea Andreei Esca, sugerează o femeie de succes care a reușit într-o lume dominată de bărbați și de alte femei cu papuci fără blăniță. În același timp, faptul că blănița e atașată de o pereche de șlapi de 10 lei sugerează faptul că posesoarea știe să se distreze și nu e genul de femeie frigidă pe care nimeni n-o place.

3) Tunsoarea braziliană – Puternică și curajoasă, această tunsoare care presupune raderea completă a blăniței se potrivește femeilor moderne care petrec mult timp pe plajă. Scade riscul de purici, căpușe și păduchi în blăniță. Asigură o igienă superioară pe timpul verii și scade riscul de insolație la blăniță, una dintre principalele cauze de mortalitate în lumea blănițelor. De asemenea, potrivit unui studiu efectuat pe 100 de bărbați asistați social, este tunsoarea preferată a sexului tare, care știe să aprecieze formele natuale ale unui papuc complet chel, mai ales că și ei se luptă de foarte multă vreme cu calviția.

(5987 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Bai, da pozele ?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.