Home / Topuri / Top 3 dovezi că piramidele au fost construite de meșteri daci

Top 3 dovezi că piramidele au fost construite de meșteri daci

Zoom

Lumea se împarte în oameni care știu că piramidele au fost construite de daci și mincinoși analfabeți care ar face orice ca să denigreze opera celei mai mari civilizații de pe Pămînt. Încă nu ești sigur în ce tabără să te situezi? Aceste dovezi de netăgăduit îți vor deschide ochii.

1) Starea avansată de degradare în care se găsesc piramidele astăzi – Mulți spun că asta se datorează miilor de ani care au trecut de la construcția lor, dar în realitate aceasta este semnătura meșterilor daci care au construit piramidele gata degradate, crăpate și pline de igrasie, tocmai pentru că le aduceau aminte de casele lor cu bulină roșie. Alte elemente de construcție unice care ne indică clar implicarea dacilor sînt: ușa de balcon fără balcon, scările asimetrice, termopanele profil Rehau, scările rulante nefuncționale, tavanul înclinat, capacul de la WC care nu stă ridicat singur și cuiul ruginit folosit pe post de siguranță.

2) Designul – Planurile inițiale indică faptul că piramidele trebuiau să fie clădiri pentagonale cu două etaje. Datorită vastei imaginații a arhitecților daci, combinată cu incapacitatea lor de a desena mîini și cai, proiectul a luat însă o altă direcție, transformîndu-se pe parcurs într-un vast complex de clădiri piramidale fără canalizare sau acces la utilități. Plinius cel Puriu, un îndrăgit cronicar al acelor vremuri, nota: “Dacii nu sînt neapărat cei mai exacți dintre traci, dar măcar pereții pe care i-au făcut ei la piramide se întîlnesc, nu ca ăia de la stadionul din Craiova”.

3) Lipsa rampelor de acces pentru cărucioare cu rotile – Spre deosebire de toți ceilalți meșteri contemporani, meșterii daci erau singurii meșteri din antichitate care nu credeau în existența persoanelor cu handicap. Astfel, nici una dintre construcțiile lor colosale (piramidele, Munții Himalaya, cetatea Troia, Statuia Libertății) nu include rampe de acces pentru cărucioare, lifturi, indicații în Braille sau orice altă facilitate menită să le ușureze viața oamenilor cu probleme de deplasare sau orientare în spațiu. În schimb, dintr-o superstiție bizară, meșterii daci construiau mereu locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu handicap pe care le foloseau ca să parcheze pe diagonală cu carele lor de luptă.

(6014 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Mda. Cred că ar fi timpul să închideți rubrica top….

  2. Ehe, prea târziu v-ați trezit. Eu știam demult chestille enumerate aci. Mi le-a povestit bunicu’ din partea mamei, dac din tată-n fiu.

  3. Ar mai fi top 4 si anume ca n-au avut ideea sa amenajeze la fiecare colt de cotitura cate o privata (wc azi) din care cauza autorul (secret) al articolului s-ar putea caca pe el preocupat in graba de a scrie acet articolas, spre „gloria” celebrei publicatii.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,