Home / Topuri / Top 3 expresii pe care copilul tău le folosește zilnic

Top 3 expresii pe care copilul tău le folosește zilnic

Zoom

Ți se pare că adolescenții din ziua de azi au luat-o razna complet? Ai impresia că nimic nu mai e ca pe vremea ta și că școala scoate idioți pe bandă rulantă? Ai vrea să înțelegi ce spune copilul tău, ca să poți să-l ajuți, dar nu înțelegi nici un cuvînt pe care-l scoate pe gură? Nu dispera! Noi te putem ajuta să descifrezi argoul golănesc pe care sigur l-a învățat de la drogați și astfel îl poți salva.

1) “Am pus un bilet X pauză, doi final, dar m-a scos Barca” – Din păcate, e absolut clar că ai un copil care joacă balena albastră. “Barca” e un nume consacrat pentru “Balena Albastră”. În același timp, X, sau crucea întoarsă, e un simbol satanist pe care adolescenții din ziua de azi îl folosesc ca să îl pună peste ochii celor decedați sau ca să marcheze locul în care au îngropat o comoară. În acest caz, “biletul” este viața. Pentru că viața e o călătorie în care mulți merg fără bilet. În traducere directă, expresia e un strigăt de ajutor: “Mami, Tati, salvați-mă pînă cînd Balena Albastră nu mă face să părăsesc viața cu cîte un X pe fiecare ochi”.

2) “Cobor pînă la Mega să-mi iau o cola” – Dacă copilul tău îți spune asta, du-l imediat la biserică și la spital. E dependent de droguri! Pentru ei, cola nu mai e doar o băutură carbogazoasă cu foarte mult zahăr, cum era pe vremea noastră. Din cauza jocului Balena Albastră, “cola” a ajuns doar un nume de cod pentru droguri sintetice extrem de periculoase cum ar fi: fructul piraților, ethereum, melatonină, metroclopramid, meme, pepe, gif, gluten, huawei, dota 2, nosfe, menuț, witcher 3, snapchat sau comunism. Cel mai probabil, copilul tău merge la o întîlnire de drogați sataniști unde se vor tranzacționa unul sau mai multe droguri, apoi se va juca Balena Albastră pînă după ora 12. Oră la care copiii cuminți dorm.

3) “Men, m-a spart maraciuca aia blanao din Control, m-am trezit de-abia la bukkake” – Nu ai nici un motiv de îngrijorare. Copilul tău controlează situația și nimic nu-l poate abate de pe drumul către învățătură, credință și respect. Ar trebui să-ți fie rușine că te-ai îndoit vreodată de el și să-i dai mai mulți bani ca să-și continue studiile de japoneză. E clar că e interesat de cultura asiatică și ar fi păcat să nu-l lași să explorez toate posibilitățile, chiar dacă japonezii nu cred în Dumnezeu.

(5989 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: