Home / Topuri / Top 3 formalități ce trebuie îndeplinite ca să poți avea o părere despre Simona Halep

Top 3 formalități ce trebuie îndeplinite ca să poți avea o părere despre Simona Halep

Zoom

Oamenii cred că oricine, oricînd poate avea o părere despre Simona Halep. Nimic mai fals. Ca să poți avea o părere despre Simona Halep trebuie mai întîi să îndeplinești o serie de formalități.

1) Să te speli – Tenisul e sportul alb, nu sportul alb cu pete galbene și miros de condimente mexicane. Înainte de a putea urmări în condiții corespunzătoare orice meci al Simonei Halep și de a emite păreri pertinente despre prestația ei, e vital să faci un duș. Nu doar pentru că ești în prezența unei doamne, ci și pentru că, în general, e bine să te speli. De asemenea, apa cu săpun poate da greutate mult mai mare comentariilor tale despre ce-a făcut și ce n-a făcut Simona Halep, pentru că, deși mai mult ca sigur vor fi deplasate și nu se vor ridica la standardele morale cerute de adevărații fani ai Simonei, cei care iubesc tenisul de mici, măcar te vei fi spălat în prealabil, ceea ce e o victorie în sine.

2) Să faci o cerere în scris către Primăria localității în care locuiești ca să primești aprobarea de a putea avea o părere despre Simona Halep – Cererea se face în dublu exemplar și se depune la Primărie. În termen de maximum zece zile lucrătoare, un comitet mixt de funcționari și specialiști în ce se poate spune și ce nu se poate spune despre Simona Halep te va vizita acasă. Îți vor pune întrebări-surpriză despre cariera Simonei și te vor întreba în mod repetat: “Dar tu ce-ai făcut în viață? Ăăăăă? Cine-ți dă dreptul să vorbești?”. Dacă reușești să treci prin toate probele, vei fi rugat să cînți imnul României și să participi la mai multe turnee de tenis feminin pentru a dovedi că într-adevăr întrunești calitățile necesare ca să ai o părere despre Simona Halep.

3) Agață în casă o fotografie bust cu Cristian Tudor Popescu în dreapta televizorului și o oglindă în stînga televizorului – Înainte să fii tentat să spui orice răutate legată de Simona, de jocul ei sau de cei care o susțin, uită-te în oglindă și gîndește-te bine dacă-ți place ce vezi. Apoi uită-te în ochii fotografiei cu Cristian Tudor Popescu și gîndește-te bine ce părere ar avea el despre Simona și despre ce urmează să spui. Dacă reușești să treci cu bine peste această introspecție morală înseamnă că ai învins. Chiar poți să ai o părere despre Simona Halep.

(481 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Mult zgomot pentru nimic. Avem preocupari marunte, motive de mândrie nationalā putine si atunci ne agātām de câte un sportiv, sā fie ceva acolo.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.