Home / Topuri / Top 3 foști colegi de liceu

Top 3 foști colegi de liceu

Zoom

Chiar dacă au trecut ani și ani de cînd ai terminat liceul, încă îți mai urmărești colegii zilnic pe Facebook? Încerci să te convingi că nu-i urmărești din răutate, ci mai degrabă din dorința de a-ți dovedi că viețile lor sînt de rahat în comparație cu viața ta extraordinară? Tot ce trebuie să faci e să ții ochii deschiși și îi vei descoperi.

1) Colegul care s-a făcut securist‒ OK, poate că oficial nu recunoaște că e securist, dar tu știi că e securist. În fiecare postare de pe Facebook pe care o pune de trei ani încoace e într-o altă țară exotică, înconjurat de un alt grup de oameni necunoscuți. Marți la prînz se dă cu placa pe Kilimanjaro,joi la ora 5 face cocktailuri pe un yacht din Caraibe, iar duminică dimineață sare cu parașuta în Papua-Noua Guinee. Ce om normal face asta? Nimeni. Cu excepția cazului în care e securist. Lucru care ar explica absolut totul despre el, inclusiv de ce, atunci cînd se chiulea în masă, el rămîne ultimul din clasă și turna pe toată lumea, după care pleca să facă surfing în Africa de Sud.

2) Colega care a făcut copii, iar copiii ei sînt urîți‒ Știi că a făcut copii urîți pentru că nu pune decît poze cu copiii ei urîți, povești cu ce-au mai făcut copiii ei urîți și povești din care reiese cît de proști sînt toți ceilalți copii în comparație cu copiii ei urîți. Orice discuție care nu se referă la copiii ei urîți sau cît de grozavi sînt copiii ei urîți este o discuție irelevantă, pentru că oamenii care nu au copii nu sînt oameni cu adevărat, decît dacă iubesc animalele, caz în care sînt jumătăți de oameni, spre deosebire de oamenii care au și copii, și iubesc și animalele, care sînt de trei ori mai mult oameni decît alți oameni inferiori.

3) Colegul șomer‒ Știi că e șomer pentru că a intrat într-o fază mistică de autodescoperire, specifică tuturor șomerilor. Nu postează decît citate adînci din clasici precum Arsenie Boca, Octavian Paller, Albert Einstein și Tony Poptămaș. Te invită în permanență să te joci un joc cu bile cu el. Dă share la articole obscure despre vindecarea prin puterea gîndului, uriașii din Buzău și tunelurile energetice din Carpați. De cîțiva ani, tot te contactează pentru o reuniune grandioasă de liceu, pe care o organizează chiar el, și insistă să vă vedeți înainte ca să mai depănați amintiri, însă dacă chiar faci greșeala să te întîlnești cu el, va începe să-ți povestească despre beneficiile Amway, sau Herbalife, și va încerca să te introducă într-o schemă piramidală care te ajută să te dezvolți atît personal, cît și profesional.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.