Home / Topuri / Top 3 motive pentru care merită să-ți cumperi o bicicletă staționară

Top 3 motive pentru care merită să-ți cumperi o bicicletă staționară

Zoom

Te-ai gîndit să schimbi ceva în viața ta? Vrei să trăiești mai sănătos? Visezi de mult să ai o bicicletă staționară ca oamenii ăia bogați de la televizor? Atunci a venit momentul să faci marele pas.

1) Bicicleta staționară te ajută să-ți întărești relația de cuplu – Vine un moment în viața oricărui cuplu în care cel puțin unul dintre parteneri simte c-a venit timpul să ducă relația la nivelul următor. Iar noul nivel de intimitate nu poate fi atins decît într-un singur mod: prin cumpărarea unei biciclete staționare. Se poate ca nu toate părțile implicate să fie de acord. Se poate chiar ca unele părți să se opună vehement spunînd că e vorba de bani aruncați pe fereastră în timp ce copiii umblă desculți prin ploaie, dar astea sînt doar mici obstacole în calea fericirii adevărate. Dacă copiii ar avea o bicicletă staționară n-ar mai fi nevoiți să meargă desculți prin ploaie.

2) Bicicleta staționară te ajută să rămîi în formă – Toți specialiștii sînt de acord că folosirea regulată a unei biciclete staționare te poate ajuta să faci mișcare și chiar să slăbești. De exemplu, o bicicletă staționară e foarte grea, deci vei face un efort foarte mare s-o cari din magazin pînă la mașină, apoi sus pe scări, apoi pînă pe balcon, unde o vei folosi o dată, te vei plictisi crunt și va rămîne exilată acolo în următorii cinci ani. Asta nu înseamnă că nu te-ajută să faci mișcare. Din contra, vei transpira din greu de fiecare dată cînd trebuie s-o muți ca să cauți ceva pe balcon și la fiecare curățenie de primăvară. Asta înseamnă să ții la sănătatea ta.

3) Bicicleta staționară te ajută să-ți organizezi viața – După primii cinci ani în care n-ai folosit bicicleta aproape deloc și deja nu mai ai unde să stochezi lucruri pe balcon, îți vei da seama că e un suport excelent de haine. Toate hainele alea aflate într-un stadiu incert de murdărie, prea curate ca să le speli, dar prea purtate ca să le mai porți, se vor potrivi ca o mănușă pe bicicleta ta staționară care va deveni un nou dulap în casă. Și ăsta e momentul de glorie în care merită să te duci la partenerul tău sceptic și să-i zici: „Ți-am zis că avem nevoie de o bicicletă staționară”.

(6013 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.