Home / Topuri / Top 3 obiceiuri care ar trebui pedepsite prin lege

Top 3 obiceiuri care ar trebui pedepsite prin lege

Zoom

Lumea se plînge că avem prea mulți pușcăriași. Prea mulți pușcăriași pentru ce? Există vreun concurs internațional de talia Eurovision-ului, doar că pe numărul de pușcăriași? De ce am participa la așa ceva cînd știm clar că istoria participărilor la concursuri internaționale ne e potrivnică? În loc să cotcodăcim atîta degeaba, n-ar fi mai bine să ne concentrăm pe izolarea de societate a elementelor cu adevărat periculoase? De exemplu, a celor care se ocupă cu așa ceva.

1) Aplaudatul la aterizări – OK, a fost amuzant la început. Apoi a fost un cocălărism. Apoi lumea a început să facă mișto. Acum e doar deranjant. Nu, nu e drăguț. Pilotul n-o să iasă să facă o plecăciune, după care să aterizeze avionul din nou pentru un bis. E doar o idioțenie fără sens. Dacă aplaudatul la aterizări e o chestie normală, de ce nu se apucă lumea să aplaude și cînd ajung autobuzele în stație? De ce nu s-a dus nimeni să arunce cu flori în conductorii de tren? De ce șoferii de taxi nu primesc nici măcar o palmă la fund în semn de „Bravo, cumetre, m-ai dus în viață”? Pentru că e o tîmpenie și ar trebui să înceteze.

2) Opritul în mijlocul străzii – Așa cum există carnet de șofer, ar trebui să existe și carnet de pieton. Dacă ești prea prost ca să mergi pe stradă și te oprești în mijlocul drumului, dacă stai pe scara rulantă pe stînga sau te ciocnești de oameni, poate că ar trebuie ca trei luni să-ți pierzi carnetul și să n-ai voie să mergi pe jos în public. De asemenea, un an dup-aia ar trebui să porți o căciulă galbenă cu semnul exclamării, pentru ca lumea să știe cu cine are de-a face. Destul cu „Merg de la un an și n-am avut nici un accident pînă acum”. E clar că ai învățat să mergi la Pitești, după ce-ai dat șpagă cuiva.

3) Folosirea ironică a cuvintelor „decît” și „nu se merită” – A fost amuzant s-o faci prima dată, după care imediat să schițezi niște ghilimele prin aer, ca lumea să înțeleagă că nu ești imbecil, ești doar un spirit ghiduș care copiază defectele imbecililor și le reinterpretează apoi ironic și superior. Ghici ce? Ești un imbecil. Nu-i de-ajuns că există analfabetism real, acum trebuie să avem și analfabetism ironic? Fii amabil și bagă-ți ghilimelele din degete în cur, acolo unde le e locul, după care reinterpretează ironic o altă realitate amuzantă: hemoroizii.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Buuun!!!

  2. Se aplaudă pt ce aterizarea e o prăbușire controlată, iar după ce pilotul pune avionul lin fără zdruncinături merită aplauze. Se aplaudă peste tot în lume. Bine că sunt și mulți care aplaudă pilotul chiar când dă cu ei de pământ de le clănțăne dinții. Aprecierea prin aplauza ca atunci când apreciezi pe „cumătrul” taximetrist că te-a dus repede și îi lași bacșiș.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,