Home / Cross promo / TOPUL universităţilor private reprezentate în Parlament

TOPUL universităţilor private reprezentate în Parlament

Zoom

De la deputaţi cu studii urmate doar în străinătate, la senatori care nu au trecut prin facultate, Parlamentul arată ca un mozaic din punctul de vedere educaţional.

Citeşte şi Copilăria politicienilor. Ce năzbâtii făceau Băsescu, Udrea şi Daciana Sârbu VIDEO

Din totalul celor 582 de parlamentari, aproape 80% au urmat învăţământul superior de stat, 15% au apelat şi la universităţile particulare şi 13% şi-au completat studiile prin intermediul diverselor programe de master sau cursuri postuniversitare în străinătate.

Citeşte şi: Clubul politicienilor-studenţi recomandaţi de partide. Cine a trimis-o pe Udrea la studii în Apărare

Şase membri ai Legislativului, adică un procent din numărul total al parlamentarilor au fost aleşi de electorat în ciuda faptului că nu au obţinut diploma de licenţă.

Pe baza CV-urilor completate de către deputaţi şi senatori, RTV.NET a întocmit topul universităţilor private în funcţie de numărul de diplome acordate parlamentarilor pe care i-au şcolit.

Descoperă topul universităţilor private reprezentate în Parlament şi ce tip de învăţământ superior au terminat Elena Udrea, Traian Igaş, Relu Fenechiu sau Ovidiu Silaghi pe RTV.NET

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.