Home / Fakebook / Raport despre starea ficţiunii / Tot mai multe românce apelează la operații de mărire de suflet

Tot mai multe românce apelează la operații de mărire de suflet

Zoom

Înghesuială de nedescris la ușile chirurgilor plastici, cu doctorat în filosofie, după ce tot mai multe românce au renunțat să-și mai mărească buzele și sînii și au început să-și mărească sufletul.

„Consult în fiecare zi aproximativ 15-25 de doamne și domnișoare nemulțumite de mărimea sufletului actual, care doresc să-și mărească sufletul pentru a-și depăși complexele în societate“, spune doctorul Cristian Mardei, chirurg metafizician. „Din punct de vedere medical, e o procedură extrem de simplă și non-invazivă: prelevăm puțin suflet de pe

coapse și abdomen pe care apoi îl grefăm în zona sufletului principal. La sfîrșit, pacienta poate pleca direct acasă ca să bage în sufletul ei pe cine vrea.“ Una dintre primele beneficiare ale acestei operații în țara noastră, Magdalena P., spune că mărirea de suflet i-a adus numai beneficii. „Am optat pentru un suflet de 800 cmc în 2002 și nu regret nici o clipă. M-a ajutat foarte mult, în special pentru că sînt o persoană religioasă care nu dă mare importanță aspectului fizic, însă pune foarte mare accent pe spiritual. De cînd mi-am făcut mărire de suflet, soțul meu spune că avem o căsnicie mult mai împlinită.“ Potrivit specialiștilor, operațiile de mărire de suflet vin totuși cu unele riscuri pe lumea cealaltă, unde persoanele mult prea sufletiste sînt considerate ușuratice.

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: , , ,