Home / Raport despre starea ficţiunii / Tot mai mulți hipsteri refuză să-și vaccineze bicicletele, ca să nu facă autism

Tot mai mulți hipsteri refuză să-și vaccineze bicicletele, ca să nu facă autism

Zoom

Protest spontan în fața Ministerului Sănătății după ce mai mulți hipsteri vegani, care nu au televizor și merg doar cu bicicleta, au anunțat că refuză să-și mai vaccineze nărăvașul mijloc de transport pentru că, așa cum se știe, vaccinurile provoacă autism.

“Pînă acum i-am făcut bicicletei mele toate vaccinurile de cînd am luat-o și am observat că, de fiecare dată cînd introduc acul de seringă în ea, devine brusc apatică și începe să piardă aer”, spune Lari Vrabie, unul dintre protestatari. “Nu am absolut nici un fel de pregătire în domeniul medical sau în orice alt domeniu, pentru că sînt absolvent al Facultății de Relații Internaționale, dar am intrat pe net și am citit că aceste simptome se potrivesc perfect cu cîteva boli grave pe care bicicletele le pot lua. Nu vreau ca bicicleta mea să ajunga o legumă. În special pentru că sînt raw-vegan și nu mănînc decît legume fără suflet, după o anumită oră din noapte, cînd ele dorm.”

Contactat telefonic, ministrul Sănătății, Stelian Carabaș, a declarat că instituția pe care o conduce nu va da înapoi în fața presiunilor și, dacă va fi nevoie, va apela la specialiști care să confiște bicicletele nevaccinate și să le ia sub tutela statului. “Funcționăm în societate! Aducînd biciclete nevaccinate în colectiv nu facem decît să creștem riscurile pentru bicicletele vaccinate care nu au nici o vină. De aceea trebuie să luăm atitudine împotriva acestor extremiști și să le dovedim că nu sînt singuri pe lume.”

(483 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.