Home / Raport despre starea ficţiunii / Tot mai mulți instalatori își fac implanturi fesiere, ca să-și impresioneze clienții cînd li se vede fundul

Tot mai mulți instalatori își fac implanturi fesiere, ca să-și impresioneze clienții cînd li se vede fundul

Zoom

Orlando Georgescu are 32 de ani și, la fel ca mulți colegi de breaslă, a hotărît să-și facă implanturi fesiere cu silicon la renumita clinică de chirurgie plastică “Dr. Oetker” din Capitală. “Nu mă mai simțeam atît de sigur pe fesele mele. Voiam să schimb ceva, așa că împreună cu Dr. Hamad, supranumit și «magicianul bucilor», m-am oprit la niște implanturi de 500 cmc care simt că îmi accentuează șezutul, creînd totodată o crevasă plăcută vederii, între fese. Acum simt că sînt un alt om și toți clienții cărora le montez țevi îmi complementează decolteul dorsal.”

La fel ca Orlando, sute de alți instalatori, meseriași și hamali au ales în ultimul an să-și pună implanturi fesiere. “Meseria ne-o cere”, spune Sorin, 43 de ani. “Trăim într-o societate care pune tot mai mult preț pe aspectul fizic și, din păcate, aspectul fizic e tot ce ne-a mai rămas, ca instalatori, în condițiile în care manopera e oricum de proastă calitate. Clienții au ajuns să se aștepte să ne vadă fundul atunci cînd ne aplecăm și nu putem să-i dezamăgim, iar un fund mai mare se traduce automat prin mai mulți bani pe manoperă.”

(481 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: