Home / Raport despre starea ficţiunii / Tot mai mulți români, curioși cum le-ar sta cu mustața lui Dragnea, în timp ce se rad

Tot mai mulți români, curioși cum le-ar sta cu mustața lui Dragnea, în timp ce se rad

Zoom

Potrivit unei statistici îngrijorătoare, tot mai mulți români care se rad au început să experimenteze cum le-ar sta cu o mustață tip Liviu Dragnea, introducînd acest tip de mustață între mustața tip Țiriac și mustața tip Hitler, în ritualul lor de bărbierit.

“Să fim serioși. Nu există bărbat normal la cap car să nu fi experimentat cu o mustață tip Hitler în timp ce se rade, sau cu o mustață Salvador Dali, sau cu ciocul Alexandru Ioan Cuza, sau cu țăcălie ca a ciudatului ăla de la Masterchef”, spune Răzvan P., un bărbat tipic care se rade. “Problema e că la un moment dat te plictisești. Apar tot mai puține modele noi de bărbi și mustăți pe care poți să le experimentezi. Așa am ajuns la mustața Liviu Dragnea. Nu sînt mîndru de ce fac singur în baie, în fața oglinzii, dar e o necesitate și cine s-a ras măcar o dată în viața lui știe despre ce vorbesc”.

Rugate să comenteze moda, majoritatea femeilor din România au declarat: “Atîta timp cît nu vin cu ea în dormitor și nu îi văd copii, să facă ce vor. Dar să nu le ia mustața mintea că la prima încercare de subminare a justiției de acasă, jar mănîncă”.

(473 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.