Home / Binele înfrînge / Tudose și bancurile cu bănci

Tudose și bancurile cu bănci

Zoom

Mihai Tudose nu doar că a acuzat băncile că “fură banii” românilor, dar acum i-a luat pe bancheri și la mișto, întrebându-i dacă sunt de la Crucea Roșie. Strategia asta cu premierul PSD care se bate cu băncile pentru banii românilor e, într-adevăr, eroică, frumoasă și dă bine la electorat. Cu adevărat utilă ar fi dacă s-ar lucra la niște legi care să nu le mai permită băncilor furtul după lege. Apropo de furat banii românilor, l-am întreba și noi pe Tudose dacă PSD e bancă. Nu de alta, dar așa s-ar explica multe.

Liviu Dragnea, într-unul din acele interviuri prin care politicienii sunt întrebați despre viața lor lumească, pentru că și ei sunt oameni, nu-i așa, la urma urmei, a zis că iubește o fată blondă și joacă Angry Birds. Fraierul, s-a dat de gol: porcii din Angry Birds e clar că sunt de la ferma lu’ fiu-său.

Puiu Popoviciu a fost reținut la Londra. A plătit o cauțiune de 200.000 de lire și a fost pus în libertate. Ah, nu e Băse primar al Londrei acum, că ar fi locuit Ioana în London Eye…

Cunoscutul șmecher Cristian Boureanu e chemat în fiecare zi să dea cu subsemnatul la Poliție. Dar să dea încet, că dup-aia iar se odihnește pe carosabil.

Gazonul de pe Arena Națională trebuie schimbat din nou. Acesta avea o “vechime” de zece luni și fusese adus din Ungaria. Vă spun eu, până nu pune Daea oile noastre românești să pască pe stadion, n-o să țină nici un gazon. E chestie de moși-strămoși asta.

(1179 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.