Home / Binele înfrînge / Tudose vrea un alt Dragnea

Tudose vrea un alt Dragnea

Zoom

Mihai Tudose ar vrea o restructurare a Guvernului. Mai exact, ar vrea să nu mai fie premier în Guvernul Dragnea.

Mare ședință la PSD. Se aștepta o mare vărsare de sânge. Din păcate, toți veniseră pregătiți cu pantalonii maro, dar au promis să îmbrace cămășile roșii la sfârșitul lunii, la Iași.

O plăcută surpriză a ședinței PSD a fost Nicolae Bădălău, președintele executiv al PSD, așa-zisul număr 2 în partid. În sensul că PSD nu și-a epuizat toate resursele de a produce umor. Cu o pereche de dinți noi, strălucitori, Bădălău a repetat de vreo șase ori că ”e loc de mai bine”. Fără el, ar fi mai mult loc.

Pedofilul din Drumul Taberei era polițist la Rutieră. Colegii de muncă l-au recunoscut din înregistrările date în buclă la televizor abia după patru zile. Ce vreți, da, după patru zile, pentru că o dată la patru zile ridică și ei ochii din filmele porno.

Mugur Isărescu, în transă, cu ochii dați peste cap, vorbind în sanscrită: ”Euro va fluctua cu 5%, dar nu vă pot spune față de ce reper. Lăsați cursul să-și facă datoria”. Nu datoria cursului îi doare pe oameni, stăpâne, ci datoriile lor.

UDMR, pentru prima dată în istoria ei tristă, a cerut explicit autonomia teritorială a Ținutului Secuiesc, în limitele sale istorice. A aflat și Liviu Dragnea, după ședința în care a vrut să-l opereze la funcție pe Tudose. S-a urcat pe cal imediat și a plecat să rezolve situația. Dacă nu-i fac de petrecanie, pe drum, baronii pesediști necredincioși, în câteva zile intră în secuime să rezolve problema.

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.