Home / Raport despre starea ficţiunii / Turiști blocați la o cabană din Bucegi, după ce au mâncat prea mult

Turiști blocați la o cabană din Bucegi, după ce au mâncat prea mult

Zoom

Salvamontiștii din Bucegi au intrat în alertă săptămâna trecută, când doi turiști, soț și soție, au rămas blocați la cabana Șoriciul Ursului după ce au mâncat prea mult și n-au mai încăput pe ușă. Nenorocirea i-a lovit pe cei doi chiar după masa de Revelion. Vrând să iasă în fața cabanei pentru o țigară, bărbatul a constatat cu stupoare că, oricât și-ar turti șuncile, tot n-are loc pe ușă. Soția a râs de privirea lui panicată și i-a spus că-i arată ea cum se procedează corect, dar n-a mai apucat. Mâncase prea mult ca să se mai poată ridica de pe scaun, iar atunci când, după mari sforțări, a reușit, a mușcat de câteva ori dintr-un cozonac ca să prindă puteri și, măcinată de muncile digestiei, a căzut la loc într-un somn adânc.

Un spectacol sordid au găsit salvamontiștii atunci când au ajuns. Cei doi turiști se frecau pe corpurile goale cu niște copane prăjite de pui, sperând că unsoarea o să-i ajute să alunece mai lin peste tocul ușii. Degeaba, însă. Ambii soți aveau acum o suprafață a corpului prea mare pentru ca o simplă porție de copane să o acopere cu grăsime. A fost nevoie de numeroase pachete de unt pentru ca turiștii captivi să ajungă în afara cabanei. În aceste momente, ei dau jos toate kilogramele în plus alergând frenetic în jurul cabanei cu niște salvamontiști nervoși pe urmele lor.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.