Home / Binele înfrînge / Udrea are un copil din fiori cu Băse

Udrea are un copil din fiori cu Băse

Zoom

Elena Udrea a zis că are un copil cu Băsescu. Copilul se numește PMP. Săracul copilaș, el știe că e făcut de Traian cu Dorel Onaca…

Dacian Cioloș spune că cei de la PNL folosesc poza sa în campanie pentru că e o poză publică, dar nu i-au cerut acordul. Adevărul e că acuma, cu Internetul ăsta, intri pe Google, dai la poze și pui ce prim-ministru vrei.

Gigi Becali vrea să-și facă din nou partid. Dar el nu se mai bagă. Ca să facă un partid puternic, va cumpăra ce e mai bun de la celelalte partide și pe Teixeira de la Astra, că e feblețea lui.

Vasile Blaga a fost trimis în judecată pentru trafic de influență. Abia acum trebuie să-și facă probleme Falcă, fiind clar că nu infracțiunea îi interesează pe procurori, cât să aibă Alina spațiu vital în care să-și expandeze ego-ul.

Guvernul Cioloș vrea să înapoieze donațiile făcute pentru Cumințenia Pământului. Cum? Simplu: va urma o campanie numită “Banii pentru Brâncuși sunt ai mei”. Trebuie să dai mesaj cu “Banii” la un număr și să scrii câți bani vrei înapoi.

Nicușor Dan vrea să organizeze un referendum în București și să o dea jos pe Gabriela Firea din funcția de primar. Nu cred că medicina de azi a ajuns încă la performanța prin care să separe un pesedist de un buget de un miliard de euro. Iar bugetul să trăiască.

Cu o creștere economică de 6%, suntem supranumiți în acest moment “tigrii Europei”. Nu știu dacă, pe logica asta, cei peste cinci milioane de români aflați în sărăcie n-ar trebui să-și capete renumele de “maidanezii UE”.

O cercetare UE arată că 55% din români cred că violul poate fi justificat în anumite condiții. Și nu, condițiile nu sunt unele de laborator, care nu se pot întâlni niciodată în viața reală.

Începe judecarea pe fond a dosarului în care Tăriceanu e acuzat de mărturie mincinoasă. Șeful Senatului zice că va depune o contestație. Ce, nu vreți să vă mai băgați în față? Haideți, domnu’ Tăriceanu, vă luați condamnarea primul, nu mai stați la coadă cu toți penalii!

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. E grabă mare acum cu Tăriceanu,miliardele lui Blejnar stau bine!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.