Home / Raport despre starea ficţiunii / Ultima aroganță în videoclipurile de manele: se laudă că nu au rate la bănci

Ultima aroganță în videoclipurile de manele: se laudă că nu au rate la bănci

Zoom

Cunoscuți pentru kitsch-ul și aroganța pe care le afișează în videoclipurile lor, care deseori includ aur, bani și mașini de lux cumpărate la mîna a doua din Germania, maneliștii par să fi atins un nou prag al opulenței filmîndu-se, în ultimele lor filmulețe, cu documente bancare care atestă faptul că nu au nici un credit, o aroganță greu accesibilă oamenilor de rînd.

“Este adevărat, ultimul meu videoclip muzical, pentru piesa de jale «Avem amîndoi 11 ani și părinții noștri ne obligă să facem nuntă», conține mai multe secvențe în care domnișoare sumar îmbrăcate aruncă cu adeverințe de la bancă ce confirmă faptul că nu am nici un credit bancar”, spune celebrul Florin Salam. “Pentru unii poate să pară o aroganță, dar știți și voi cum sîntem noi, maneliștii. Ne place să șocăm, să ne etalăm superioritatea finaciară în fața publicului nostru de săraci cu rate la casă și mașină.” La fel ca Salam, și producătorul Dan Bursuc vrea cu orice preț să epateze în videoclipurile sale, unul dintre el înfățișîndu-l cum merge la benzinărie și face un plin întreg la mașină, o practică înregistrată doar de trei ori pînă acum în România, primele două alimentări aparținîndu-i miliardarului Ion Țiriac. “Duc o viață nebună și nu cred că trebuie să-mi fie rușine pentru ce fac. Ca să vă dau un exemplu: astă-iarnă am filmat un videoclip în care dădeam toate caloriferele cu repartitoare la maximum și apoi deschideam geamul. Atît de bogat sînt!”

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: