Home / Raport despre starea ficţiunii / Un bărbat care nu și-a dat cu părerea despre nimic, timp de trei zile, a murit

Un bărbat care nu și-a dat cu părerea despre nimic, timp de trei zile, a murit

Zoom

Tragedie în familia lui Gelu Oprea, un bărbat de 40 de ani din Buzău, care a murit în chinuri îngrozitoare după ce, timp de trei zile, nu și-a dat cu părerea despre nimic pe Facebook, în ciuda avertismentelor repetate ale soției și ale medicilor.

“Atîtea evenimente importante în ultima vreme: înmormîntarea regelui, modificările Codului Penal, dezvăluirile din dosarul Revoluției, faptul că Florin Salam s-a despărțit de nevastă. Au trecut toate lucrurile astea pe lîngă el și, totuși, n-a intrat nici măcar o dată să-și dea cu părerea pe Internet”, spune Gabi, soția lui Gelu. “Doctorii mi-au spus că organismul lui pur și simplu n-a mai suportat atîtea păreri neîmpărtășite cu nimeni și a cedat. L-a mîncat din interior treaba asta și acum am rămas văduvă! Ți-am zis, Gelule, să-ți dai cu părerea despre Rege? Ți-am zis. Acum te-ai dus după el…”

Contactați de redacția noastră, mai mulți doctori ne-au spus că e foarte periculos să-ți ții părerile doar pentru tine. “Majoritatea părerilor exprimate pe Internet sînt mizerii, așa că, dacă nu le scoți din organism, mizeriile astea tind să se adune și să-ți blocheze organele vitale. Înainte să posteze mizerii pe Internet, oamenii ar trebui să se gîndească că e mult mai bine să-i infectezi pe alții decît să te îmbolnăvești tu.”

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Adevărat at at at. . . !

  2. Ce prost poti fi Balan Vasile…! Si ca sa ma crezi , uite ce ai pus pe facebook la FAVORITE QUOTES: „nu uita ca nu ai decat o viata!” – sa intelegem ca tu vei avea mai multe vieti in care sa-ti spui parerea de prost…?!? Corecteaza si taie un „nu” idiotule ! Deci: „nu uita ca ai decat o viata!”

  3. „Decat” este un adverb cu sens restrictiv in constructii negative, deci „nu ai decat o viata” este corect… daca vrei sa eleimini negatia din „a avea” atunci folosesti adjectivul „doar” expresia devine „ai doar o viata”. Prost sa nu, Vasile, da’ ute cine si-a gasit sa-l corecteze… e bine, dom’le, viitorul suna bine… am scris bine doamna? Sau vin in toamna la restanta?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.