Home / Raport despre starea ficţiunii / Un milion de pescari chinezi, bețivi și balerine mobilizați de Firea pentru a cere demisia lui Iohannis

Un milion de pescari chinezi, bețivi și balerine mobilizați de Firea pentru a cere demisia lui Iohannis

Zoom

Desfășurare de forțe la sediul PSD, acolo unde Gabriela Firea a promis că va scoate în stradă peste un milion de pescari chinezi, bețivi, balerine și pești de sticlă, pentru a cere demisia lui Iohannis în fața Palatului Cotroceni. E vorba de temuta armată de simpatizanți a Gabrielei Firea, la care ea ține atât de mult încât a decis să-i primească în propria casă, punându-i ba pe-un televizor, ba pe câte un raft gol de bibliotecă.

”E vorba aici de bibelouri care s-au săturat pe politica plină de ură pe care o promovează Klaus Iohannis”, a explicat Gabriela Firea implicarea în proteste a pescarilor chinezi și-a balerinelor pe care le deține. ”Să nu credeți că lumea e proastă și nu vede. Nu, oamenii vorbesc între ei. Mulți sunt pescari și stau toată ziua pe baltă. Sau bețivi și stau la cârciumă. Discută politică toată ziua. Ce să facă altceva? O să râdeți, dar chiar și balerinele participă la discuții. Multe dintre ele lucrează la teatre de stat și PSD-ul le-a întregit salariile. Unele lucruri nu se uită.”

Pe de altă parte, mulți spun că protestul bibelourilor e nul, pentru că micile obiecte decorative nu au destulă școală pentru a emite opinii politice relevante. ”Ce să știe pescarul chinez? El, săracul, e chinez. Poate nici nu știe românește. Ce credeți că a înțeles din ordonanța lui Dragnea?”, spun adversarii protestului de la Cotroceni, adăugând însă că n-au nimic cu pescarii chinezi, deoarece și ei au acasă pescari chinezi, cu care se înțeleg foarte bine și uneori chiar merg la pescuit împreună.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.