Home / Gadgeta de perete / Un prototip de mouse vă măsoară nivelul de stres. Stresant, nu-i aşa?

Un prototip de mouse vă măsoară nivelul de stres. Stresant, nu-i aşa?

Zoom

Cum se cheamă: Compact Stress Meter.

Ce e şi ce face: Gadget-ul cu mutră de rozător vă momeşte unul din degete pe un senzor special, vă analizează timp de 10 secunde circulaţia sanguină şi, în final, vă oferă răspunsul pe o scară cu patru trepte de stres. După care o ia de la capăt, credem noi, pentru că rezultatul v-a tulburat şi deja sînteţi şi mai stresat ca înainte.

La ce e bun: Are întrebuinţări multiple, în functie de cine îl utilizează. De exemplu, bugetarele interesate de propria sănătate îl folosi ca justificare pentru numeroasele pauze de cafea. Bărbaţii sub papuc pot invoca stresul determinat de aparat în faţa nevestelor cînd îşi cer spăşiţi voie “la o bere cu băieţii”. În sfîrşit, aparatul îi ajută pe şefi să descopere într-un final care dintre angajaţi se uită în mod intensiv la filme porno în timpul programului de lucru.

Cît costă: nimic, de-abia a evoluat în stadiul de cobai. Pardon, de prototip.

Unde îl găsesc: în laboratoarele Universităţii Metropolitane din Tokyo

(954 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Probabil ca,dupa lansarea pe piata si punerea in vinzare,mouse-ul respectiv va ajunge proba in dosarul inaintat in procesul de divort.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.